Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ozgur__cocuk__

ozgur__cocuk__

Üye
yükledim çalıştı istediğim programı yükleyip deniyebiliyorum gerçekten çok güzel bir iş başarmışsınız tebrik ediyorum.sertifika sıkıntım bitti

yildiray56

Üye
kardeş yaptım ve oldu.emeğin için teşekkürler.yalnız şunu öğrenmek istiyorum acaba her program yükleyişte aynı adımları mı takip edecez.bu konuda bilgi verirsen sevinirim.teşekkürler..iyi çalışmalar...

Undftd

Üye
helal olsun kral adamsn walla helal

yildiray56

Üye
kardeş ilk kurulumu yaptım trk ve secman da n95 telefonuma yüklendi.blackballer v2 yi adımları takip edip sertifikalandırdım ve tele yükledim.programı yükleyip açtım yine de register kodu istedi.ayrıca her program yükleyişte aynı adımları mı takip edecez.bu konuda yardımcı olursan sevinirim.tşk...

--------------- Ekleme ---------------

sevgili negative.ferret arkadaşımızın anlattıklarının hepsini uyguladım.hatta blackballer v2 yi de n95 telefonuma yükledim ama register kodu istedi.ben de kafadan 111111 diye salladım kabul etti ve çalışmaya başladı.buraya kadar güzel de her program yükleyişte aynı adımları mı takip edecez.bir dahaki sefere program yüklerken telefonuma yüklenen trk ve secman programlarını çalıştıracak mıyım?bu konuda yardımcı olursan sevinirim..iyi çalışmalar....

cirkinn

Üye
secman benim telefona neden yüklenmiyor işlemleri sırasıyla yapıyorum ama secman UNKOWN DEVİCE diyor ne yapabilirim

telefonumu nasıl tanıtabilirim bilinmeyen cihaz diyor

osezer10

osezer10

Üye
çok güzel anlatmışsın ellerine sağlık

YAKIsicli

Üye
onlarca yöntem denedim çok daha teknik bilgi isteyen yöntemleride denedim..versiyon atmadan önce bu yöntem işe yaramıyodu..ama bi yazıda secman yöntemi versiyon attıktan sonra etkisiz oluyo diye duyunca hayallerim yıkıldı tek umudum oydu ama son bi umut denedim ve oldu.eğer bu yöntemi uygulayamayan arkadaşlar varsa son versiyonu atıp (n95) öyle denesinler her şey için sağolun telefonumu artık daha fazla sever oldum iyi çalışmalar

cancin856

Üye
hocam cok saolda ektekı dosyaları bılgısayara kur demıssın bende 4 dosya cıkıyo bunlarıda kuramıyorum yardım lutfen

mavibereli

Üye
çok teşekkür ederimm

plc_plc31

Üye
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!cıldırmak uzereyım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ya o kadar kişi solemıs cozum bulan yok... otomatık port gormuyor..manuelıde kabul etmıyor....security yuklenmıyor!!!YArdım :(

black35

Üye
dostum ellerine sağlık çok güzel çalışıyor sertifika derdinen kurtardın bizi

baston

Üye
aynen abi bende E65 var bıktım hiç bir şey yüklemiyor valla

salih_kar

Üye
Allah rası olsun kardesim senden aylardır urasıodum olmuodu yaptım walla:))

cirkinn

Üye
olmuyorrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!!!!cıldırmak uzereyım!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ya o kadar kişi solemıs cozum bulan yok... otomatık port gormuyor..manuelıde kabul etmıyor....security yuklenmıyor!!!YArdım :(

benimde aynı sorunum var N93 e de olmuyor

Lyciren

Üye
bendede aynı sorun vardı otomatik yükleme yapmıyodu program kitleniyodu elle port ayarlamadan hepsini denedim bi tanesinde tutturdu :D sanırım bende port 5 de yükledi

cirkinn

Üye
bendede aynı sorun vardı otomatik yükleme yapmıyodu program kitleniyodu elle port ayarlamadan hepsini denedim bi tanesinde tutturdu :D sanırım bende port 5 de yükledi

deneyim 1 dk

hartzeiyn

Üye
App TRK programını telime kurmaya çalışınca "yüklenemiyor, bu dahili bir bileşen" uyarısı alıyorum. kurulu bir programı tekrar yüklemeye kalkınca sanırım böle bir uyarı veriyo ama bu programı yüklemedim daha önce. yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim...

sakarya:zekit

sakarya:zekit

Üye
Ben bu programı kullanıyorum fakat sadece süresi geçmiş sertifikalar için çalışıyor yardımcı olabilr misin:(

ffatihh23

ffatihh23

Üye
arkadaşlar bende otomatik port ara deyip next dedikten sonra takılıyo program yanıt vermiyo diyo diğer tele yüklediğim program çalışırken yapıyorum yani herşey tamam ama takılıyo nasıl yapacam ayrıca tel E65 lütfen yardım edin kurtulayım şu sertifikadan...

tamam arkadaşlar hallettim com10 da buldu denemek gerekiyor sanırım hepsini biri tutuyor...

cirkinn

Üye

yine olmadı

COM3 ü seçtim kaldı hiç ilerlemiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt