Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cetinulas

Üye
tesekkurlerrrrr

yilmaz1676

Üye
eline saglık süperrrrr olmuş

bahcembah

Üye
sağol kardeş gerçekten bir numarasın sayende artık sertifika sorunum kalmadı

cirkinn

Üye
N93 te neden unkown device diyor

--------------- Ekleme ---------------

yani neden desteklemiyor

alikelek

Üye
eline sağlık

salihche

Üye
süper

hipnotika

hipnotika

Üye
merhaba arkadaşlar ben N80 kullanıyorum.bu app trk, secman ve install server kısmını geçtim yani şuan yüklü cihazda.sorun şu ki şimdi hiç bit uygulamayı kaldıramıyorum ve yeni bi uygulama yükleyemiyorum direk dosya bozuk diyo,daha önce yüklediğim dosyalar da dahil.sanırım install server.exe buna neden oluyor.ne yapmam gerek bi fikri olan varmı?

suleymanyuce

Üye
elıne saglık kardesım sen bır tanesın ya ben de rotate me yı sertıfıkalandırmaya calısıyordum oda sıteye uyelık ıstıyodu tek kelımeyle harıkasın thanks

terorvar

Üye
süpersiniz yaa saolun

selim6186

selim6186

Üye
çok güzel paylaşım emeğine sağlık.ama benim bi problemim var sertifikalanacak programı hafıza kartının içinde bulamıyorum niye oldu böyle.nasıl çözebilirim en kısa zamanda yarımcı olurmusun saygılar

--------------- Ekleme ---------------

hafıza kartında sertifikalanaca programı bulamıyoru ne yapmam lazım görünmüyor.paylaşım için teşekkür

gamer_44

Üye
tek kelimeyle mükemmel ve harika bir paylaşım , anlatımları için konuyu açan arkadaşımıza teşekkürlerimi sunarım , tebrikler... denendi , çalışıyor, işliyor, sorunsuz...

asalm

Üye
süpersin usta çok teşekkürler

acılık

Üye
inanamıyorum yav gerçekten oldu. :oke: teşekkürler...

Enano

Üye
Arkadaşlar ne yazıkki yapamadım telefonum Samsung i450:S acaba telefonun samsung olmasımı sorun teşkil ediyor:S

unalbulut

Üye
arkadaslar ben eklentideki dosyanin üzerine tiklayinca bos bir sayfa geliyor dosyayi indiremiyorum:S firewall de kapali biriniz rapide vs. yükleyebilirmi acaba?
simdiden tesekkürler

imotep_1

Üye
iyide ekteki dosya inmiyor

orodrethe

orodrethe

Üye
bende indiremiyorum dosyayı.

Mustafa6n

Üye
Ben N73 e yükledim.Aynen gösterildiği gibi.Ancak oyun ve smart setting programını yükleyemedim.Desteklenmiyor yazıyor.Lütfen yardım???

alemci776

alemci776

Üye

bu inanılmaz çözüm için ne kadar teşekkür etsek azdır bravo maxi cep....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt