Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
freemen

freemen

Üye
pc suite açıkken programı açtım ve söylenilen şekilde port arattım ama bulamadı,elle butun portları arattım yinede bılamadı,sorun nerde bilmiyorum aydınlatırsanız sevinirim tel:n95 8gb

paylaşım için saol

kezban yenge

kezban yenge

Üye
app trk kuralamıyor bileşen bulunamadı diyo niçin bi yardımcı olurmusun Ferret

safak1903

safak1903

Üye
teşekkürler...:oke:

mR_cARiZMa

Üye
çok güzel bi program hiç yormadan halloldu haftalardır talks programını yulemeye çalışıyorum telefona ama sertifika hatası veriyordu. bu programla sorun çözüldü :D çok mutluyum teşekkürler. görmeyen birine göz oldunuz allah razı olsun.

kasapmelo

Üye
6210un dosyası rar içinde mevcut değil

volkan3434

Üye
iyi calısmalar ben bu secman ı nezaman yuklemeye caışsam virüslü cıkıyor bir türlü yüklrmrk kısmet olmadı

O-Xan

O-Xan

Üye
Ekteki dosyalar gitmiş, X-Plore falan hepsi " Sertifika Hatası " veriyor. O kadar kişi yardım istemiş biraz ilgilenin yav.

Ve Security Manager'i kurarken hata alıyorum, kendi arattığında da bulamıyor, elle girdiğimde de bulamıyor. Telefonun herşeyi bağlı, PC Suite falan hepsi tamam ama bir tek bu kurulum ve serfitika hataları hariç.

derwish52

derwish52

Üye
arkadaşlar benim tel 6120c ve app trk yi yükleme hatası veriyor verdiği hata dahili bir bileşen diyor

okanigo

Üye
arkadaş virüslü buu

--------------- Ekleme ---------------

sertifkalancak programı seçin diyorsunuz ya orda neyi seçiyoruz anlamadım

kuatromen

Üye
Arkadaşlar dosyada virüs filan yok güncel kaspersky internet security ile taranmıştır sonuç 0 virüs ancak şu var ki ben pc suiti açıp yükle desem sürekli error hatası veriyor. En kötüsü ise BURAYA DİKKAT LÜTFEN Programı kurmaya çalışıp ERROR hatası aldıktan sonra telefonun uygulamalar klasöründe BinsC diye isimle başlayan bir uygulama kalıyor. ve bu uygulama ne yaparsanız yapın SİLİNMİYOR VE KALDIRILMIYOR. Ben bayağa bir site gezdim burada ondan bahsedilmemiş gezdiğim sitelerin hepsi ingilizce ve çok az sitede var bu silinmiyor mesajı. Bayağa bir uğraş sonucu telefonumdan tamamen kaldırdım bu uygulamayı.. Aslında sertifika için kurmucaktım bu SECMAN'i. Sertifikayı zaten opda'dan hallediyordum Kaspersky'in mobil versiyonunu kurmak için kurayım dedim. Ama ondan daha iyi olan HelloOX'u yükleyin kasperi kurmak için sertifika olayınıda OPDA'dan çözün. SECMAN'den ise uzak durun derim. Dediğim gibi virüs yok ama virüs gibi. Her yere kaydını atıp birde ERROR HATASI veriyor. Ve bayağa uğraşmak gerekiyor benim gibi kaldırmak için. Xplorer'dan sistem klasörüne girip birşeyler silmek gerekiyor hem sistem klasörünü açmak içinde telin hacklenmesi gerekiyor falan fistan uğraştırır kısaca sizi. Telim 6120 classic benim ve şimdi kasperimide kurdum gayet rahat kullanıyorum. C yi erişime HelloOX programı ile açtım.

Dediğim gibi SECMAN'i boşverin sertifika işini OPDA'dan halledin.

SECMAN'i yükleyipte ERROR hatası alanlar (Veya hiç yükleyemenler) derhal telefonlarından uygulamalar klasörüne girsin eğer o BinSc ile başlayan uygulama varsa işiniz var demek haberiniz olsun. Dediğim gibi hiç bir şekilde kaldırılmıyor. Tek yolu regedit kayıtlarını silmek onuda tek başınıza tel'den anlamadan yaparsanız teli çökertebilirsiniz. Benim bilg. uzmanlığım olduğumdan kendim yaptım. Ve dediğim gibi sistem klasörüne girmek içinde telinizin hackli olması ve x-plorer ile rompatcher+ programlarından ikisininde mejburen kurulu olması lazım.O uygulamayı silmenin tek yolu malesef ki budur beni çok uğraştırdı namussuz.

egerciemre

egerciemre

Üye
cok saol yaw ikide bir sertifika hatası verip duruodu ondan dolayı inş çalışır

SDRK

Üye
dostum fp2 yok eklntide

amee

Üye
dostum 5800da çalışırmı deneyen varmı?

cezaci32

cezaci32

Üye
Usta bide güncellense şu program ya eski bu yenilerinde işeyaramıyor...

navigator ylz

Üye
teşekkürler dostum

hsncnc

Üye
app trk yuklenmıyo dahılı bılesen sorunu dıyo

My_Blane

Üye
bende nokia c6 var dahili birleşen diyor yardımcı olacak kimse yok mu????????????????????????????

crn21

crn21

Üye
cok sğlda benim tlfda yüklenemiyor bu dahili bi birlessen diyo benim asıl srum bu zaten flash playeri yklemiyom... ufff ya

kagan60

Üye
tesekkür

6489426

Üye
gençler yüklenemiyor dahili bileşen diyor ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt