Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

gunsay

Üye
krdeşim sen bir numarasın allah senden razı olsun yemın edıyorum 1 haftadır bu hack programlarıyla ugrasıom telefonu hacklıcem yok hallowen programı falan hıc bırı ıse yaramadı bu hem cok basıt hemde cok işe yarıyor

MicRoP

MicRoP

Üye
yaşasın oldu kardeş allah razı olsun muck!

hackersamet_112

Üye
ardaşlar lütfen birisi yardımcı olsun bana samsung i550 de bu yöntemlerin hiç biri işe yaramıyor lütfen samsung içinde bi çözrüm bulun lütfennnnnnn

yilmaz1676

Üye
süpersinnnnn

murat555

Üye
ya ben simdi anlamadim ben her zaman su verdiginiz linkteki uygulamayi yapiyorum yani server instalelri koyuyorum sys/bine baska bisey yapmyiyorum bu yaptiginiz ne onu anlamadim

sanerepla

sanerepla

Üye
Sevgili forumdan sorumlu arkadaş,
25 sayfa yazı okudum sırf bir yerde belki bir cevap vardır,yanlış yere mesaj yazmayayım diye ama nafile..

Onlarca kişi telefonun BU DAHİLİ BİR BİLEŞENDİR şeklinde verdigi hatadan muzdarip.
Bende onlardn biriyim..

Okudugum konularından gordugum kadarıyla bu işte 1 numara bi adamsın yazacagın iki satır,rica ediyorum şu sıkıntımıza bir çare..

Toplu olarak yanıtlanması gerektigine inandıgım sorular:

1)Bu tip uygulamalar garantiyi etkilermi?
2)Dahili birleşen hatası nasıl aşılır?
3)N96 icin gerektigini yazdıgın App TRK OS9.3 FP2 nereden bulunur?

Tabiiki cevap vermek zorunda değilsin sitem değil bu yazdıklarım dedigim gibi sadece rica..

En kısa zamanda cevap verecegini umuyorum..

Teşekkür ederim,saygılarımla..

degamentum

degamentum

Üye
Sevgili forumdan sorumlu arkadaş,
25 sayfa yazı okudum sırf bir yerde belki bir cevap vardır,yanlış yere mesaj yazmayayım diye ama nafile..

Onlarca kişi telefonun BU DAHİLİ BİR BİLEŞENDİR şeklinde verdigi hatadan muzdarip.
Bende onlardn biriyim..

Okudugum konularından gordugum kadarıyla bu işte 1 numara bi adamsın yazacagın iki satır,rica ediyorum şu sıkıntımıza bir çare..

Toplu olarak yanıtlanması gerektigine inandıgım sorular:

1)Bu tip uygulamalar garantiyi etkilermi?
2)Dahili birleşen hatası nasıl aşılır?
3)N96 icin gerektigini yazdıgın App TRK OS9.3 FP2 nereden bulunur?

Tabiiki cevap vermek zorunda değilsin sitem değil bu yazdıklarım dedigim gibi sadece rica..

En kısa zamanda cevap verecegini umuyorum..

Teşekkür ederim,saygılarımla..
1. Bu tip uygulamalar kişinin isteği üzerine telefonuna uyguladığı; program kırıcılar tarafından
geliştirilmiş yazılımlardır ve yasal bir tabanları olmadığı gibi bir servis işlemi sırasında, servis tarafından tespit edilirlerse, sıkıntı çıkarabilirler. Bugüne kadar kimseden telefonuna yama yaptığı için donanımsal bir problem yaşadığını duymadım, okumadım. Yazılımsal problem çıkarırsada, formatla düzelmeleri beklenir.
2. Dahili bileşlen hatası dediği, telefonunuzun saçmalamasından başka bir şey değildir. Telefon sizin yapmaya çalıştığınız şeye kısaca "h@yvan terli, yemezler" demektedir. Bende N82 var. 10lu ve 20li versiyonlarda söz konusu yamalar çalışıyordu. 30lu versiyon yazılımı görünce, yama yı düşünmeksizin güncelledim ve şimdi yama yapamıyorum. Para verip 20li versiyona çevirteyim dedim o da bazen başarısız sonuçlanabiliyormuş yani telefon tam servislik hale gelebiliyormuş.
3.N96 icin gerektigini yazdıgın App TRK OS9.3 FP2'ye gelince bunu bulsan bile kuvvetle muhtemel çalışmayacaktır. Son sürüm HelloCarbide şu an benim N82 v30 yazılımın gizli klasörlerini kullanıma açamıyor yani yama yapamıyorumn. Yeni yamaların beklemek gerekiyor.

lodsi

lodsi

Üye
slm bende bu app trk programini yüklemistim ben ayrica versiyon yükseltme yaptim nokia n 95 ime ondan beridir yni sertifika alamiyorum bu ayni programlardan app trk programini yüklemeye calistigimda uyari cikiyor bu program sizde yüklü dür diye yaziyo ama halbuki ortalikta hic bir program yüklü degil nasil olduysa saklanmis dosya ben yükleyince bir üst vversiyonunu app trk nin yeni versiyonunu almiyor bu eferde root signer görmüyor ,acaba ben versiyon yüükseltmistim o yüzden dolayi versiyonunu nasil eski versiyonuna cevirebilirim acaba yardim ederseniz sevinirim,tskler

degamentum

degamentum

Üye
slm bende bu app trk programini yüklemistim ben ayrica versiyon yükseltme yaptim nokia n 95 ime ondan beridir yni sertifika alamiyorum bu ayni programlardan app trk programini yüklemeye calistigimda uyari cikiyor bu program sizde yüklü dür diye yaziyo ama halbuki ortalikta hic bir program yüklü degil nasil olduysa saklanmis dosya ben yükleyince bir üst vversiyonunu app trk nin yeni versiyonunu almiyor bu eferde root signer görmüyor ,acaba ben versiyon yüükseltmistim o yüzden dolayi versiyonunu nasil eski versiyonuna cevirebilirim acaba yardim ederseniz sevinirim,tskler
Arkadaş benim bildiğim N95'te 30lu versiyondada olsan yama yapılabiliyormuş. Şu an yama yapamıyorsan, rehber, ajanda, resimler vb. yedekledikten sonra telefonunu formatla (bellek kartın dahil) . Sonra yeniden yamayı dene.

lodsi

lodsi

Üye
Arkadaş benim bildiğim N95'te 30lu versiyondada olsan yama yapılabiliyormuş. Şu an yama yapamıyorsan, rehber, ajanda, resimler vb. yedekledikten sonra telefonunu formatla (bellek kartın dahil) . Sonra yeniden yamayı dene.
cevapladigin icin tesekkür ederim dostum, benim n 95 te code yani türkcesi kod yani telefonun kodu akü yü cikarttim ama code bölümü yok yani telefonum calinti olabilir mi ben ikinci el almistim kacak mi acaba bilemiyorum korsan üretim mi acaba ayrica bir sorum daha var ayrica secman ve root signer programlari var bende sadece security manager programi setup olmuyor otomatik bul isaretine tikliyorum "error occured" yaziyor yrica unknown device diyor ben bunu da anlamadim

sanerepla

sanerepla

Üye
1. Bu tip uygulamalar kişinin isteği üzerine telefonuna uyguladığı; program kırıcılar tarafından
geliştirilmiş yazılımlardır ve yasal bir tabanları olmadığı gibi bir servis işlemi sırasında, servis tarafından tespit edilirlerse, sıkıntı çıkarabilirler. Bugüne kadar kimseden telefonuna yama yaptığı için donanımsal bir problem yaşadığını duymadım, okumadım. Yazılımsal problem çıkarırsada, formatla düzelmeleri beklenir.
2. Dahili bileşlen hatası dediği, telefonunuzun saçmalamasından başka bir şey değildir. Telefon sizin yapmaya çalıştığınız şeye kısaca "h@yvan terli, yemezler" demektedir. Bende N82 var. 10lu ve 20li versiyonlarda söz konusu yamalar çalışıyordu. 30lu versiyon yazılımı görünce, yama yı düşünmeksizin güncelledim ve şimdi yama yapamıyorum. Para verip 20li versiyona çevirteyim dedim o da bazen başarısız sonuçlanabiliyormuş yani telefon tam servislik hale gelebiliyormuş.
3.N96 icin gerektigini yazdıgın App TRK OS9.3 FP2'ye gelince bunu bulsan bile kuvvetle muhtemel çalışmayacaktır. Son sürüm HelloCarbide şu an benim N82 v30 yazılımın gizli klasörlerini kullanıma açamıyor yani yama yapamıyorumn. Yeni yamaların beklemek gerekiyor.
:sukur:

Çok teşekkür ederim gerçekten.
Umarım bu sıkıntıda aşılır..
:bigstar:
ilgin yeter Allah razı olsun..

lodsi

lodsi

Üye
artik os 9.3ler cikti yani nokia n 96 cikti simdi nokia n 95 8 gb var ve 9.1 versionu. benim yüklediigim en son ki sürüm 3.0.018 v önceki versiyonu eskiydi ama secman,security manager app trk vardi iste simdi ben bu security manager acmiyor size önemlui bir bilgi yeni metod cikmis duydugum kadariyla python diye bir sistem sertifika almak icin apptrk nin de yeni versyonu da cikmis bunu da nokia n 96 acaba ben ne yapsam da nokia n 95 imi geri eski versiyonuna cevirebilirim böyle birsey mümkün mü suan sertifika yapamiyorum

degamentum

degamentum

Üye
cevapladigin icin tesekkür ederim dostum, benim n 95 te code yani türkcesi kod yani telefonun kodu akü yü cikarttim ama code bölümü yok yani telefonum calinti olabilir mi ben ikinci el almistim kacak mi acaba bilemiyorum korsan üretim mi acaba ayrica bir sorum daha var ayrica secman ve root signer programlari var bende sadece security manager programi setup olmuyor otomatik bul isaretine tikliyorum "error occured" yaziyor yrica unknown device diyor ben bunu da anlamadim
sen yama işini bir tarafa bırak, telefonunun çalıntı olup olmadığını öğren. Aksi taktidirde kodeste yama yapacak çok vakit bulursun ;)
Şaka bir tarafa, telefonun için ciddi bir araştırma yap, çalıntı olmadığını öğrenmen lazım!

byilmazZ

byilmazZ

Üye
saol ellerine sağlık :oke:

varhanoguz

varhanoguz

Üye
cok saol kardes cok guzel anlatim bende n82 var ve ben tam SecMan programini otomatik yuklerken telefona bakiyorum kafayi yiyor donuyor kitleniyor kpanip aciliyor bi oneri verirmisin acaba yardimci olabildigin kadar cok saol her sey icin ;)

reji

Üye
tşk arkadaşım

supermario

Üye
arkadaşlar bende N73 VAR her şey yükledim tamam. örnek olarak fake messages programını aldıp sertifikalandırmak istedim ama olmadı..yardımcı olursanız sevinirim...

mmzzkk

mmzzkk

Üye
çoooook tşkrler n81 den soğumuştum valla.. çok saolun...maxicep team forever diyorum başaka bişi demiyorum..

musaburak

musaburak

Üye
tek kelimeyle süpersin ellerin dert görmesin sayende n80 ime rotate me yükleyebildim TEŞEKKÜR EDERİM...başarılarının devamını dilerim

messi21

messi21

Üye
ya benim telefonunu usb girişi çalışmıyor bunun blueyooth üzerinden bunu yapma imkanımız var mı aceba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt