Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mercanGS

Üye
o kadar kisi yapabildigine gore sorun yok tabi,kesin biz bi yeri eksik yapiyor veya atliyoruz ama ne acaba signed yapmaya calistigim program nokmote ve titan ama her ikisindede hata gosteriyor
yardim edin lutfen neredeyyanlislik yapmis olabilirim

herşey normal bağlıyorum port bulmuyor problem orda acaba telefon modelindenmi kaynaklanıyor

acinar66

Üye

kardeşlerim alın bence bu yöntem çok daha kolay ve bunu uyguladıktan sonra unsigned pro yükleyebilirsiniz

micyot

Üye
ben telefona format attım yüklemeye çalıştım gene aynı sorun... sen deneme diye söylüuorum kardiii çünkü o da bir işe yaramıyor

bende E51 kullanıyorum bu hata yoktu bende istediğim prıgramı kuruyordum taaki telefonu güncelleştirene kadar )))

FerreT

Üye
    Konu Sahibi

kardeşlerim alın bence bu yöntem çok daha kolay ve bunu uyguladıktan sonra unsigned pro yükleyebilirsiniz

+1 Bu yöntem kesinlikle daha kolay

bunca geçen emeğin için çok saol arkadaşım.

Arkadasım BİNPDA Security MAnager'a portları arattıgımda bulamıyor... hadi belki bulur orasını bilmiyorumda... program kilitleniyor... ctrl+alt+del yaptıgımda bile kapatamıyorum programı... orayı gecebilsem belkide yukleyecegim.... neden olabilir? elle yuklemeyide denedim... port9 dan buldu bnm telefonumu fakat yine aynı şey oldu ve Binpda kilitlendi.... nedendir acaba? Yardım....
Telefon Nokia XpressMusic5700

slm arkadaşlar App TRK programını bulamıyorum yardımcı olursanız sevinirim...

--------------- Ekleme ---------------

slm arkadaşlar ben App TRK programını bulamyorum yardımcı olursanız çok sevinirim...şimdiden tşkler

akon94

Üye
kardes biri bana yardim edebilirmi cunku denedim ama sis failed diye bir sey yaziyo nokia n95de denedim ama olmuyo birisi yardim edebilirse çok sevinirim

Çok teşekkürler Ben secmanı yüqlemeden aptım ve oldu bi sorun olur mu

haklısın kardeş e51de bu sorun var. ama demeokraside çareler tükenmez biliyonn:

Arkadaşım yukarıdaki gibi otomatik arattırdım Security Manager'dan ama birşey bulmadı ??

Gerçekten elinize sağlık. Symbian teknolojisi ile yeni tanışmış biri olarak sizleri çok takdir ettiğimi bilmenizi isterim. Denedim yöntem çalışıyor.

azizotti

Üye
teşekkür ediyorum oldu aynen dediğini yaptım.fakat bişey sorcam.işlemler bittiği zaman Sec man ve Apptrk programlarını siliyomuyuz acaba.

arkadaslar bende e51 var ve birsey yukleyemiyorum dahili bilesen ile ilgili bir sorun veriyor bunun bir cozumu varsa ogrenebilirmiyim

Sorrow

Üye
Otomatik port arattırın yani Next deyin..Bazı cihazlarda portlar gözükmez el ilede tanıtabilirsiniz..
Bu aşamada sürekli takılıyorum, program çok bekliyor port aratırken ve takılıp kalıyor, sorun nedir?

MuCKaC

Üye
etkiliyici tebrikler başarılar dostum tşkür.

cirkinn

Üye
3250 ye oldu ama N93 e olmadı

abdlkrm

Üye
Allah senden razı olsun kardeşş.Süper bi paylaşım.Xplore bile yüklenmiyordu.Artık yüklenmiş oldu.Bu arada bu işlemlerden sonra instalserver.exe olayını da yapsak bişe olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...