App TRK programını telime kurmaya çalışınca "yüklenemiyor, bu dahili bir bileşen" uyarısı alıyorum. kurulu bir programı tekrar yüklemeye kalkınca sanırım böle bir uyarı veriyo ama bu programı yüklemedim daha önce. yardımcı olabilicek varsa çok sevinirim...
slm
kardeş
herşeyi yaptım ama rootsign programında programı seçiyorum sis i seçiyorum doluyor altta certificate file signing failed! uyarısı alıyorum sisx i önceki mesajlarda seçin demişsiniz sisx yükleyeceğimiz progromdamı olacak
n95 8gb kullanıyorum yardım lütfen
tşk.
baba en basit yol aslında hack ama tabi her güzelin kötü bir yanı var... Bilmiyorum ben hack yaptım çokta rahatım hiç bilmem singed unsinged nedir uğraşmam istediğim herşeyi yükleyebilirim.Hack nedir nasıl yapılır öğrenmek isteyen varsa tako_20_magician1@hotmail.com...bir mail yeter arkadaşlar.
n80 e x-plore s60 v1.22 yuklerken programı arka planda çalışır bırakmam gerekiyormuş ama ben kapattığım için şimdi telefondaki hiçbir uygulamayı çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin.
arkadaşlar port u bulamayanlar telefon pc ye baglıyken bilgisayarım aygıt yöneticisinden bağlantı noktasına bakarak hangi telefon hangi com noktasına bağlı bulabilirler
gene olmuyor samsunga oyun yüklerken bu tür şeyleri çok yaşadım gene yaşıyorum.........port numaralarının hiçbirinde bağlanmıyor herşeyi doğru yapıyorum olmuyor gene
n80 e x-plore s60 v1.22 yuklerken programı arka planda çalışır bırakmam gerekiyormuş ama ben kapattığım için şimdi telefondaki hiçbir uygulamayı çalıştıramıyorum. lütfen yardım edin.
slm programi sorunsuz yukledim ama roon tign this sis e tiklayinca sona dogru hata verio ,nasil halledebilirim yardim lutfen.hata msji certificate file signing failed dio yardiiiiiim lutfen