Arkadaşlar telefonum nokia 6220 classic v.05.15 ve hacklenmiştir.Yapmanız gereken sadece HelloOX2 programını sertifikalandırıp telefonunuza kurmak.Gerisini program kendisi yapıyor.
arkadaslar n78 de nasıl yapıcam ben bu işlemi yaa deli olucam tel hiç bi programı kurmuoki ben bu dedklerinizi yapiimm ..yüklenemiyor bu dahili bi bileşen dior app programında bi yardımcı olun beyler ....şimdiden saolun
--------------- Ekleme ---------------
ayrıca arkadaslar pardon benim tel os.9.3 die geçi sizin yasdıklarınıza gore ama onun kurulumu yok nasıl yapıcam ben bunu cvplarınızı bekliorum tesekkurler tel n78
abicim bu verdiğin programları ben telefopna kuramıyorum ki başta
app trk kurulmuyor telefona.. bu dahili bir bileşen diyorr. diğer hack yontemindede aynı sorun hellocribe telefona yuklenmiyor süresi geçmiş sertifika diyor ... ben bunları yukleyemi,yorum ki bunlarda sertifikasorunu war nasıl yapcaz bu işi
abicim bu verdiğin programları ben telefopna kuramıyorum ki başta
app trk kurulmuyor telefona.. bu dahili bir bileşen diyorr. diğer hack yontemindede aynı sorun hellocribe telefona yuklenmiyor süresi geçmiş sertifika diyor ... ben bunları yukleyemi,yorum ki bunlarda sertifikasorunu war nasıl yapcaz bu işi