Sertifika Sorununa Son !! - SecMan -Security Manager

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
N73 de denedim çalışıyor..Anlatımda çok güzel..Eline sağlık..

N73 versiyon güncelledi. 839.42.... versiyona geçti. Bir önceki versiyonda çok güzel çalışıyordu ama yeni versiyonda bir çok hack yöntemi çalışmıyor maalesef

ben n95in versiyonun yenı guncelledım programlarını kurtacaktım ama app trk yuklerken hata veriyor lütfen bir dahili secin diyor

yüklenemiyor bu bir dahili bileşen diyor telefon n95

--------------- Ekleme ---------------

comport secerken
you must connect your mobile to PC and run MetroTRK on your mobile device bunu diyor neden olabılır

muco027

Üye
arkadaşım inanırmısın ben bu sertifika işinden bıkmıştım ve çözümlerde çok karışıkdı bu yöntemi gördükten sonra bununlamı bu kadar uğraşmışım demekden kendimi alamıyorum. emeğine sağlık

secman nereden bulacaz yha bende yok kurulmu

gencecik

Üye
hocam eywallah beni buyuk bi dertten kurtardın..Allah hepinizin gönlüne göre versin...

belogs

Üye
rar lı dosyada sadece symbian 9.1 ve 9.2 var ben 9.3 ü bulamadım onu nerden yüklicez ?

slm arkadasım benim n73 4.0839.42.0.1 bu dahilibir bilesen diyor önceki versiyonum 4.0727. idi birsorun yoktu yeni versiyon atınca oldu ne yapa biliriz

0671

Üye
avast 4.8 pro virüs buldu

Node

Üye
N78'e yükleyemedim.

ya abi benim anlamadığım yapamadığım bişey var proğramları yükledim aynen denilenleri resimlerdeki gibi yaptım misal"süresi geçmiş sertifika" veya "unsigned"larda deniyorum "sertifical files signed filed" uyarısı veriyo ve yapamıyorum telefonum n73 lütfen açıklarmısın usta bide ilk iki seçenek olayını anlamadım teşekkürler

elimde samsung i550 war s60 denedim fakat proğramı tel e yüklerken yine aynı hatayı veriyor sertifika hatası diyor bana birisi yardımcı olsunnnn lütfennnn sadece windows liev messenger istiyorum

samsung i550w için hangi dosya lazım ben yukleyemedim 1. ve 2. si olmuyor hata veriyor..

hep virüs var diyor nasıl halledicez bu işi

bu sistem 6120c 4.21 de çalışıyor du 5.11 de dnemeye fırsatım olmadı çünkü türkçe dil desteği yoktu ve versyonu 6.01 e yükselttim ama artık hibir hack çalışmıyor. eski programlr öylece kaldı yardım ederseniz sevinirim acil böyle 3310 kullanıyor gibiyim yardııımmmm!!!

benim telefonum samsung i550w bütün yöntemleri deniyorum fakat olmuyor prğramı yuklerken de sertifika hatası veriyor lütfen bi yardımcı olun

Sevgili forumdan sorumlu arkadaş,
25 sayfa yazı okudum sırf bir yerde belki bir cevap vardır,yanlış yere mesaj yazmayayım diye ama nafile..

Onlarca kişi telefonun BU DAHİLİ BİR BİLEŞENDİR şeklinde verdigi hatadan muzdarip.
Bende onlardn biriyim..

Okudugum konularından gordugum kadarıyla bu işte 1 numara bi adamsın yazacagın iki satır,rica ediyorum şu sıkıntımıza bir çare..

Toplu olarak yanıtlanması gerektigine inandıgım sorular:

1)Bu tip uygulamalar garantiyi etkilermi?
2)Dahili birleşen hatası nasıl aşılır?
3)N96 icin gerektigini yazdıgın App TRK OS9.3 FP2 nereden bulunur?

Tabiiki cevap vermek zorunda değilsin sitem değil bu yazdıklarım dedigim gibi sadece rica..

En kısa zamanda cevap verecegini umuyorum..

Teşekkür ederim,saygılarımla..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...