Sertifika meselesi yardım!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

argon85

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika meselesi yardım!!
Sertifika almanın kolay bir yolu yokmu yani opda ya imei numarasını yollamadan herhangi bir hack yöntemi ben telefoncuyum ve müşterilerimin imei numarasını yollamak işime gelmiyor varmı bu konuda yardımcı olabilecek birisi ?

fedata

fedata

Üye
Sertifika almanın kolay bir yolu yokmu yani opda ya imei numarasını yollamadan herhangi bir hack yöntemi ben telefoncuyum ve müşterilerimin imei numarasını yollamak işime gelmiyor varmı bu konuda yardımcı olabilecek birisi ?
tmm da hacı abi şimdiye kadar opdadan bi tane şikayetçi adam görmedim..2 yıl önce sertifika aldm yaklaşık olarak e51 e.şuan telefon başkasında ve hiç bi şikayeti yok:)sende bu işlemi müşterine demeden yap.söyle garanti belgelerini yanlarında taşısın.o zmn hiç bi problem çıkmaz muhakkak :S

celibar

celibar

Üye

başka bi alternatif yok.v3 ve v5 işletim sistemli telefon kullanan ne kadar kişi varsa hepsinin de imeini opda'ya vermek işine gelmiyor.fakat yapacak başka çare yok.herkes arayış içinde.
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-net-cn-sitesi-ne-kadar-guvenilir-212519.html
http://www.maxicep.com/symbian-destek/opdadan-sertifika-almak-tehlikeli-mi-402289.html

argon85

Üye
    Konu Sahibi
tmm da hacı abi şimdiye kadar opdadan bi tane şikayetçi adam görmedim..2 yıl önce sertifika aldm yaklaşık olarak e51 e.şuan telefon başkasında ve hiç bi şikayeti yok:)sende bu işlemi müşterine demeden yap.söyle garanti belgelerini yanlarında taşısın.o zmn hiç bi problem çıkmaz muhakkak :S

garanti belgesini yanında taşımak neyi değiştirirki müdür imei numarası kopyalandığı zaman değil garanti belgesi mahkemeler bile işi çözemiyor vatandaş sıfır 6300 alıyor 1 hafta olmadan güvenliğini karştırıyor ve çözemiyor gelip bize 5 lira vermekte işine gelmiyor bir site varmış imei numaranı yazıp bir kod alıyormuşsun onunla çözülüyormuş yazmış oraya kodda alamamış çözememişde aradan 1 ay geçmiş msj gelmiş 1 ay içerisinde telefonunuz kapanacaktır diye ve nihayetinde kapanmış şimdi bu adamın garanti kağıdı faturası herşyi var ama telefonun 3. taksidini ödemeden kullanılmaz hala gelmiş ve mahkemede hala ama çözülemiyor buna ne demeli bunun gibi niceleri var eğer o kopyalanan telefon türkiyede kullanılmazsa sorun olmaz ama kullanıldığı tespit edildiği anda kapanır şimdi ne malum opdanında türkiyeden gelen imei leri başka ülkelerde kullanmadığı başka ülkelerden gelen imei leri türkiyede kullanmadığı insan kendi malı olsa yapar ben mesela yaptım ve kullanıyorum ama başkasının malına zarar vermek işin içinde bu düşündürüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt