LAZOFLU
Emekli Yönetici
Sertifika konusuna dadanan üye?????
Merhaba,
Bu son zamanlar da sertifika konusuna yeni bir üye dadandı, hani dedirgin olanlar çoktur, ben de onlardan biri sandım ama bunun pes etmeye niyeti yok gibi
Önce kendi sitemden iletişime geçti, sonra sertifika konusuna mesaj yazdı
Bende böyle cevapladım,
her 2 yerden de kendisine cevap yazdım, Ayrıca konu açmış !
http://www.maxicep.com/symbian-dest...r-ama-sorgulanmasi-gerekenler-var-455388.html
Bu kadar uğraşması , beni kuşkulandırdı, hani üyeleri düşünse dorudan yönetime söylerdi, veya üyeleri uyarırdı, ama milleti kuşkuya düşürmesi beni de kuşkulandırdı. Bana kalırsa bunun niyeti başka, plusdan mıdır nedir.
Konu aktif ve tutulan bir konu
Toplam Cevap: 730 - Gösterim: 52082
Siz ne dersiniz bu konuya?
Benim için hiç önemi yok, konuyu kapatırım , bana bir geliri yok
. Ama bunun isteğini tam anlamış değilim. Bu yüzden sizlere de tanışayım dedim, Acaba plusdan mıdır Bu 
Bu son zamanlar da sertifika konusuna yeni bir üye dadandı, hani dedirgin olanlar çoktur, ben de onlardan biri sandım ama bunun pes etmeye niyeti yok gibi

Önce kendi sitemden iletişime geçti, sonra sertifika konusuna mesaj yazdı
Amacım kötü değil ama, bu sertifikaları alırken imei nizi veriyorsunuz. Sizce güvenli mi? İmeinizi verdiğiniz kişiden bahsetmiyorum. Onun kullandığı site, metot vs. O kişiye yazdığım mail şöyle;
Sertifikaları hangi metotla sağlıyorsunuz. Yani çin sitelerinden çekinerek imei numarasını vermeyenlerin çoğu numarayı size veriyor. Sizde gidip çin sitelerine veriyorsanız bu işte bi yanlışlık var. Yanlış anlamayın fakat yaptığınız şey bu değilse nasıl yaptığınızı paylaşında herkez kendi yapsın? Bir cevap bekliyorum. Maili bıraktım.
Bende böyle cevapladım,
Aldığımız site bize göre güvenli, zaten aldığımız siteyi üyeler bilmektedir. Bende kendi 2 telefonuma sertifikayı oradan aldım. Bu site den herhangi bir yerden kötü bir şey duymadım. Üyeler dilerlerse bizlere seri numarasını da vermeyebilir. Her kolaylığı sağlıyoruz. Resimli anlatımın yanı sıra saniye saniye video anlatımı da yaptık. İsteyenler kendileri almaktadır.
Şunu da belirteyim, siz de belirttiniz fakat hatırlatmakta fay da var.
Bizlere vermiş olduğunu seri numaralarınız üçüncü şahıslara kesinlikle ulaşmamaktadır. Bilgileriniz sisteme giriş yapılmakta ve sertifikanız alınıp size yollanmaktadır.
Zaten elimizden başka bişey gelmiyor, Türk sitesi olsa veren ordan alalım ama yok, dediğim gibi bende 2 telefonuma oradan aldım. Ayrıca kimseyi de zorlamıyoruz. İsteyen verir istemeyen vermez. İsteyende kendi alır. Aldığımız sertifikalardan prim, ücret almıyoruz
İletişim mailinize cevap verilmiştir.
her 2 yerden de kendisine cevap yazdım, Ayrıca konu açmış !
http://www.maxicep.com/symbian-dest...r-ama-sorgulanmasi-gerekenler-var-455388.html
Bu kadar uğraşması , beni kuşkulandırdı, hani üyeleri düşünse dorudan yönetime söylerdi, veya üyeleri uyarırdı, ama milleti kuşkuya düşürmesi beni de kuşkulandırdı. Bana kalırsa bunun niyeti başka, plusdan mıdır nedir.
Konu aktif ve tutulan bir konu
Toplam Cevap: 730 - Gösterim: 52082
Siz ne dersiniz bu konuya?
Benim için hiç önemi yok, konuyu kapatırım , bana bir geliri yok
. Ama bunun isteğini tam anlamış değilim. Bu yüzden sizlere de tanışayım dedim, Acaba plusdan mıdır Bu 

den dolayı ara mı vereceğimi sanıyorsun.