antbyotic
Üye
-
Konu Sahibi
-
faturali aldiginiz malin imei kopyalansa dahi elinizde fatura oldukca sorun olmazki yani xp ve vista kopyalarini microsoft hep yakaliyor ne oluyor orijinal fatura bilgilrini verdigi icin surekli guncelliyor kopyalayan yapamiyor ayni kapiya cikar korkmayin iciniz ferah olsun ben optadadan sertifika aldim kullaniyorum sorunsuz hem olsa ne yazar nokia dan istersin yenisini garantiden olur biter
Hayır onu söylemeyecek.Klonladılar diyecek tamam.faturası olanlar için fazla sorun olmayabilir ama fatura olsada tel klona düştükten sonra telefonunu tek hatla kullanabilirsin ve her hat değiştirdiğinde çeşitli prosedürlerle operatöre bildirmen gerek ayrıca garantisi olmayan arkadaşlar ne yapacak ? ve nokiadan neyi isticeksin "telefonumun imeini çinlilere verdim" klonladılar bana yeni cihaz verin mi?
Hayır onu söylemeyecek.Klonladılar diyecek tamam.
klonlanmış cihazlar garanti kapsamına girmez dostum ne dersen de değiştirmezler
katılıyorum..arkadaslar imei numarası klonlanırsa zaten diğer telefon da kapanıyo bi sıkıntı olacagını zannetmiyorum garantiye gönderirseniz de size vereceği tek cevap: distribütorle görüsün... distribütör de size diyecekki faturanızı ve dilekcenizi yollayın, tek bir telefon numarasıyla calısır.. dolayısıyla hat değiştrmeniz veya cihazı satmanız imkansız...
bu işlem gerçekten oluyormu başka bir telefonun w810 imei si versem 5800 xm için sertifika alabilirmiyim.Bu konu benim aklıma geldi Bende imei werirken siteye onceki kulandığım simens telefonum wardı satsan 10 tl felan eder ztn bende onun imei numarasını werdım wee Aldım sertıfıkayıSamssung İ8910 kulanıyorum şimdi istedigim Programı yada oyunu yukluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?