Sertifika hatası!! (yardım)

Sponsorlu Bağlantılar

mc_lazz

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hatası!! (yardım)
arkadaslar 6120c cep telefonum var. s60 3rd uygulamalarını calıstırdıgını yeni ögrendim. ama yüklemeye calıstıgım uygulamalarda hep sertifika hatası diye uyarı veriyor.. lütfen yardım edin.. tskkrler...:(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar sertifika hatası sorununu çözdüm az önce. ama bu seferde 'güvenilemeyen bir saglayıcıdan yazılım yüklenemez' diyor güvenlik hatası bunu nası çözebilirim lütfen yardım edin :(

• Beğen
Tepkiler: aziz360

safakk

safakk

Üye
arkadaslar 6120c cep telefonum var. s60 3rd uygulamalarını calıstırdıgını yeni ögrendim. ama yüklemeye calıstıgım uygulamalarda hep sertifika hatası diye uyarı veriyor.. lütfen yardım edin.. tskkrler...:(

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar sertifika hatası sorununu çözdüm az önce. ama bu seferde 'güvenilemeyen bir saglayıcıdan yazılım yüklenemez' diyor güvenlik hatası bunu nası çözebilirim lütfen yardım edin :(
sertifika olayını telefonun tarhini geriye alarak çözersin yani 1 yıl 2 yıl geriye almak gibi :oke:
güvenlik sorununa gelince bu yazı çıktıkdan sonra ileri seçeneği var mı yok mu eğer varsa pek takma bu yazıyı ama ilerleme seçeneği yoksa bilemicem durumu :(