arkadaşım ben denemediğim şey kalmadı diyorum telefondan sertifikalama programıda yükledim sizin anlayışınız kıt mi???
bende sana söylemedim inek ben fwyi yüklemek mümkünmü dedim sana mesajı iyi oku ondan sonrası sanami hitap ediyor celibay a mi
mesajlarına ilkokulda öğretilen noktalama işaretlerinden koysan daha rahat anlayabileceğiz kime ne yazdığını ama...
"hackli fw yi telefondan yüklemek mümkünmü de konuşuyorsun" "sinirlerine hakim ol beyfendi"
bu cevabın ilk kısmı benim için ikinci kısmı celibar için mi yani, eğer öyleyse ilk kısımdaki verdiğin cevabı niye verdin ki, ben hackli fw cevabını anisti arkadaş için vermişim, sen niye ordan kendine pay çıkarıp da ahkam kesmişsin ki?!!?!?!
Yok hepsi bana aitse benim sinirlendiğimle alakalı neden bir fikir edindin, gayet düzgün mesajlar yazdığımı düşünüyorum, nerde sinirlenmişim anlamadım?!?!?!!(en azından bir önceki mesajıma kadar,700 küsür mesaj atmışım, koptuğum nokta burası olmuş, bravo sana yani)
yok hepsi celibar içinse adam hackli bir fw'den bahsetmemiş ki!!?!?
Anlayışı kıt olan sensin ki burda birçok arkadaşın telefondan yaptıklarını sen telefoundan yapamıyorsun ve nerde yanlış yaptığını adam gibi sormak yerine çemkiriyorsun.. Yolla bana certifika ve k.ey dosyanı mail ile,istediğin programları da ekle, ben sana sertifikalanmışlarını yollayayım iki dakkada madem. kabul edersen yolla maktama[at]yahoo.com adresine.hatta elimde quick office, trendMicro antivirüs, killermobile total recall görüşme kaydı, killermobile blackballer arama flitreleme giibisinden yazılımlar var. Onları da seritifkalayıp yolayabilirm.Ndrive v10 navigasyon programının da kurulum dosyasını sertifikalandırırım, diğer gerekli Ndrive dosyalarını da burdan indirirsin(toplu hakini link verebilirim istersen), sana verdiğim dosya ile kurarsın.
Benden bu kadar vallahi.Olumlu cevap verirsen ne âlâ, olumsuz cevap verirsen kal değiştiremediğimiz sabit fikirlerinle ve sağlıcakla...