MrT-R4P
Üye
Sertifika hakkında (okumadan yorum yapmayın)
Öncelikle herkese merhaba,bana arama yapmadan konu açmışssın demeyin, çünkü sertifika alma konusunda bilgim var, yani bu siteden öğrendiğim kadarıyla.op da dan sertifika alıcaktım fakat girdim üye oldum ardından imei yazdım kayıt ettim vs.. bu konuyla ilgili 2-3 konu var, birin de diyor 1 gün beklersiniz diğerinde 3-4 gün vs.. benim 5.günüm ve hala sertifikam gelmedi
hala orda "being produced" yazıyor.Yanlış bişey mi yaptım anlamadım, imei nosu kesinlikle doğru 10 kere en az kontrol ettim :/ 

------------------------------------------------------------------
Peki arkadaşlar sunu sormak istiyorum.Opda ' da telin modelini yazıyoruz ya acaba ordaki önemli mi ordan sorun olmuş olabilir mi? yani oraya tam olarak "5800" mı yazmalıyım yoksa "5800 xm" mi yazmalıyım yada "nokia 5800" mı :/ Gerçekten kafam karıştı
hala orda "being produced" yazıyor.Yanlış bişey mi yaptım anlamadım, imei nosu kesinlikle doğru 10 kere en az kontrol ettim :/ 

------------------------------------------------------------------
Peki arkadaşlar sunu sormak istiyorum.Opda ' da telin modelini yazıyoruz ya acaba ordaki önemli mi ordan sorun olmuş olabilir mi? yani oraya tam olarak "5800" mı yazmalıyım yoksa "5800 xm" mi yazmalıyım yada "nokia 5800" mı :/ Gerçekten kafam karıştı
olmadı cwf yükle 
bi klonlanırsa bitti