Sertifika hakkında (okumadan yorum yapmayın)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Sertifika hakkında (okumadan yorum yapmayın)
Öncelikle herkese merhaba,bana arama yapmadan konu açmışssın demeyin, çünkü sertifika alma konusunda bilgim var, yani bu siteden öğrendiğim kadarıyla.op da dan sertifika alıcaktım fakat girdim üye oldum ardından imei yazdım kayıt ettim vs.. bu konuyla ilgili 2-3 konu var, birin de diyor 1 gün beklersiniz diğerinde 3-4 gün vs.. benim 5.günüm ve hala sertifikam gelmedi :( hala orda "being produced" yazıyor.Yanlış bişey mi yaptım anlamadım, imei nosu kesinlikle doğru 10 kere en az kontrol ettim :/ :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

------------------------------------------------------------------
Peki arkadaşlar sunu sormak istiyorum.Opda ' da telin modelini yazıyoruz ya acaba ordaki önemli mi ordan sorun olmuş olabilir mi? yani oraya tam olarak "5800" mı yazmalıyım yoksa "5800 xm" mi yazmalıyım yada "nokia 5800" mı :/ Gerçekten kafam karıştı

--Usta--

--Usta--

Üye
ya kardeşim hata sende.ne uğraşıyon sertifika ile falan hackle telefonu olsun bitsin :oke: olmadı cwf yükle :oke:

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
Öncelikle herkese merhaba,bana arama yapmadan konu açmışssın demeyin, çünkü sertifika alma konusunda bilgim var, yani bu siteden öğrendiğim kadarıyla.op da dan sertifika alıcaktım fakat girdim üye oldum ardından imei yazdım kayıt ettim vs.. bu konuyla ilgili 2-3 konu var, birin de diyor 1 gün beklersiniz diğerinde 3-4 gün vs.. benim 5.günüm ve hala sertifikam gelmedi :( hala orda "being produced" yazıyor.Yanlış bişey mi yaptım anlamadım, imei nosu kesinlikle doğru 10 kere en az kontrol ettim :/ :ağlarım::ağlarım::ağlarım::ağlarım:

opdayı niye bekliyonki s60v5 cfw bölümünde ne güzel hackli cfw ler var onları kullansa :oke:

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Yorumlarınız için teşekkür ederim fakat 1-2 birşey duydum,yanlış cfw yanlş yükleme tarzında :/ korktum açıkcası tele birşey olur diye :vur

ultrayer6

ultrayer6

Üye
böyle yaparsan tele bişey olma ihtimali daha büyük güzel kardeşim :D bi klonlanırsa bitti :D

• Beğen
Tepkiler: ahmetc503

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Opda yı milyonlarca insan kullanıyor.klonlama olacağını sanmıyorum :evet:

TURK_apprentice

TURK_apprentice

Üye
Benimde uzun sürmüştü. Canını sıkma 1-2 güne gelir merak etme.

• Beğen
Tepkiler: MrT-R4P
nalcam22

nalcam22

Üye
imobilemi ne bişey vardı beklemesiz sertifika alma cep telefonları genelde vardı bi bak idtersen

ultrayer6

ultrayer6

Üye
Opda yı milyonlarca insan kullanıyor.klonlama olacağını sanmıyorum :evet:

"sanmıyorum" öyle mi?
işler senin sanıp sanmamanla ilerlemiyor canım benim.

daha binlerce var bundan. ama sadece türkiyede binlerce. toplasan dünyada milyonlarca vardır daha. bunlar devede kulak kalır.

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
"sanmıyorum" öyle mi?
işler senin sanıp sanmamanla ilerlemiyor canım benim.

daha binlerce var bundan. ama sadece türkiyede binlerce. toplasan dünyada milyonlarca vardır daha. bunlar devede kulak kalır.

Canımın içi ben klonlama diye bişey yok demedim farkındaysan , opda 'da olmyor dedim, op'da nokia adına veriyormuş sertifkayı bu bilgiyide bu siteden öğrendim haberin ola.Burda öğrendiğim bi bilgiye göre nokia yeni cihazlarındaki imei nolarını tek kullanımlık yapıyormuş başka cihazlarda çalışmıyormuş...

'Patron

'Patron

Üye
Siteyi çince yapmayı denedin mi?

MrT-R4P

Üye
    Konu Sahibi
Şimdi denedim oLumsuz

MjKaaN

MjKaaN

Üye
<b>Şimdi denedim oLumsuz</b>
<br />
<br />
bende bekliyorum kardeş imei den bi sorun çıkmaz merak etme ... seninki hala gelmediyse bana haber verirmisln beklemiyim bende boşuna hackliyim

MjKaaN

MjKaaN

Üye
ben çince yaptım ingilizce yaptım hiç bişey değişmedi .. şimdide siteye üye girişi yapmıyor hata veriyor ne yapacağım bilmiyorum :angry:

mangdaşire

mangdaşire

Üye
ben çince yaptım ingilizce yaptım hiç bişey değişmedi .. şimdide siteye üye girişi yapmıyor hata veriyor ne yapacağım bilmiyorum :angry:
gerçekten bende de öyle.yahu ben kendime 1 sene önce buradan aldım.1.5 gün beklemiştim indirmiştim.şimdi arkadaşa alacagız ama siteye giriş yapamıyorum,ayrıca 3 gün oldu.siteye bişi mi oldu ki?

MjKaaN

MjKaaN

Üye
olabilir kardeş . Düzelir inşallah ya telefonu hacklemem lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt