sertifika aldım ama davamı gelmedi. acil yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
sertifika aldım ama davamı gelmedi. acil yardım
arkadaşlar burdan bi arkadaşın başlığından yararlanarak sertifikayı aldık fakat sağolsun arkadaş gerisini soylemiyor. sertifikalar elimde kaldı 10 saattır bunla uğraşıyorum
siteden bana gönderilen dosyalar bunlar 2 tane dosya "developercertificate--- developercertificate."
sonra sis editor diye bir program kurdum orada kaldım
bunun tamamını ayrıntılı şekilli bir şekilde anlatabilirmisiniz yada anlatana yonlendirebilirmisiniz? ? telefon n95 şimdiden teşekkürler

----------Eklendi @ 01:59:19 ---------- Yazıldı @ 01:09:45 ----------

şimdi telefona sertifikasını aldık sonra sis editor programını da kurduk fakat daha ne yapmamız gerekli

Hades92

Hades92

Üye
Kardes yapamadıysan sen devcert.zip i bana gönder ben hackliyim hello Ox 2.03 senin indrmen ıcın bi siteye koyarım

----------Eklendi @ 01:38:01 ---------- Yazıldı @ 01:26:20 ----------

Tamam simdi sis editöru paket ismine tıkla gelen seye hayır de sonra hello Ox2 programını sec secenekler de imzalamaya tıkla sertifika yönetimi ordanda binpda ya gir altta ki dosyaları sende olan .cer ve . k.e.y dosyalarıyla degstir kaydet de geri geri bas yeniden secenkler imzalam paketi imzala binpda ya tıkla sonra programı kaydet yeni kaydettign programı ac yükle eger yapamazsan devcer.zip benim indrecegm biyere koy ben yapıyim

----------Eklendi @ 01:39:07 ---------- Yazıldı @ 01:38:01 ----------

Mesaj kutun dolmus

----------Eklendi @ 01:44:33 ---------- Yazıldı @ 01:39:07 ----------

Kardes sen en iyi devcer.zip i 4sharede upload edip linki bana gönder

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
4 shared kapalı mail adresine göndereyim

tanjantx

tanjantx

Üye
    Konu Sahibi
sertifika aldım ama hello ve siseditor programlarıyla hack nasıl yapılır resimli anlatım yapacak babayiğit yokmudur bu koskoaca maxicepte sesimizi duyacak babayiğit yokmudur
el aman diyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt