Serkan Kırıntılı: Gelebileceğim en iyi nokta

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Serkan Kırıntılı: Gelebileceğim en iyi nokta
Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden transferi Serkan Kırıntılı, hayal ettiği noktaya ulaştığını söyledi.









Fenerbahçe'nin Ankaragücü'nden kadrosuna kattığı file bekçisi Serkan Kırıntılı, çok mutlu olduğunu söyledi.
Serkan Kırıntılı, Fenerbahçe TV'ye yaptığı açıklamada, çok büyük bir kulübün kadrosuna dahil olduğunu belirtirken, "Fenerbahçe'ye gelmek her futbolcunun hayalidir ve ben bunu 25 yaşında yaşadım. Bir futbolcunun geleceği en iyi nokta. Bu formanın ağırlığını biliyorum. Çok büyük bir camia ve her şey çok güzel" dedi.
Sarı-lacivertli ekipten daha önce de teklif aldığını, ancak Ankaragücü ile sözleşmesini feshettikten sonra talebin ciddileştiğini anlatan Serkan Kırıntılı, "Fenerbahçe'nin ismi, kabul etmem için yeterli oldu" ifadesini kullanırken, takımdaki rekabet için ise "Takımda çok iyi kaleciler var ve beni üst düzey bir rekabet bekliyor. Volkan Demirel, Türkiye'nin en iyisi. Türk Milli Takımı'nın da kalecisi ve onu Milli Takım'dan tanıyorum. Rekabetin her şekli güzeldir diye düşünüyorum. Önemli olan Fenerbahçe'nin başarısı. Elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.
Öte yandan, Fenerbahçe forması giyeceği günü iple çektiğini aktaran Serkan, "Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'ye karşı oynamak, her Anadolu kulübü için çok önemlidir, çok büyük bir olaydır. Benim için de öyleydi. Şimdi ise Fenerbahçe formasıyla sahaya çıkacak olmak bu işin en güzel kısmı. O günü heyecanla bekliyorum" şeklinde konuştu.
Serkan Kırıntılı, Spor Toto Süper Lig ve Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşarak taraftarları mutlu etmek istediklerini de söyledi.
 
  • Beğen
Tepkiler: JayJayyy


JayJayyy

Üye
hayırlı ola
 
Mobil İletişim

Mobil İletişim

Üye
en iyi nokta tabi çakal :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt