Serkan Federasyonun Komplosunun Kurbanı Mı Olacak?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
seriFBurak

seriFBurak

Üye
    Konu Sahibi
Serkan Federasyonun Komplosunun Kurbanı Mı Olacak?
Başkanımız dün FenerTv'de yaptığı açıklamalarda, A milli Takımımızın, İsviçre ile oynadığı maçta, futbolcumuz Serkan Balcı ile ilginç bir duruma değinmiş ve federasyon başkanı Levent Bıçakçı'nın avukatları vasıtasıyla Hamit Altıntop'a baskı yaparak, futbolcumuz Serkan Balcı aleyhine ifade vermesi yönünde baskı yaptığını söylemişti. Bu açıklamalardan sonra Fenerbahçe Tv, milli futbolcumuz Serkan Balcı ile Hamit Altıntop arasında geçen konuşmayı açıkladı. Tüyler ürperten bu görüşmenin tam metni şöyle;

SERKAN BALCI: SENİ SAAT 10.00’DA ÇAĞIRIYORLAR.11.00’DE TOPLANTI VAR,SAAT 10.00’DA DİYORLAR Kİ “SERKAN’I SUÇLAYACAKSIN”.ÖYLE Mİ?

HAMİT ALTINTOP:ONUN ADINI VER DEDİLER.BİLMİYORUM YA…OYALAMAK MI İSTİYORLAR…ÖYLE BİRŞEY...VALLAHİ BAK ÇOK PİŞMANIM.BİRAZ DÜŞÜNME ZAMANIM OLSA ZATEN HAYATTA SÖYLEMEZDİM.AMA O KADAR ÇABUK OLDU Kİ KARDEŞİM…

SERKAN BALCI:BASKI YAPTILAR DEĞİL Mİ?BEN ANLIYORUM SENİ..YANİ KİMSENİN İSMİNİ VERMEYECEKSİN,SADECE SERKAN’IN İSMİNİ VERECEKSİN.

HAMİT ALTINTOP:EVET..SADECE SERKAN’IN İSMİNİ VER DEDİLER…

SERKAN BALCI:NİYE YA?

HAMİT ALTINTOP:AVUKATLAR…BAŞKAN(FEDERASYON BAŞKANI)YANLARINDAYDI…AVUKATLAR DEDİ İŞTE…

SERKAN BALCI:SERKAN’IN İSMİNİ VERECEKSİN DİYE DEĞİL Mİ?

HAMİT ALTINTOP:VALLAHİ BAK ÇOK PİŞMANIM…

SERKAN BALCI:YOK CANIM SENİNLE ALAKASI YOK YA…ONLARIN YAPTIĞI AYIP YA..KENDİLERİNİ KURTARMAK İÇİN BİRİLERİNİ ATEŞE ATIYORLAR KARDEŞİM.

HAMİT ALTINTOP:İNŞALLAH HİÇBİRŞEY OLMAZ KARDEŞİM.

SERKAN BALCI:İNŞALLAH…İNŞALLAH…SEN PİŞMAN OLACAKSAN ZATEN SENİN KENDİ İÇ NİYETİN ÖNEMLİ ZATEN..SEN İYİ NİYETLİ BİR İNSANSIN ZATEN…

HAMİT ALTINTOP:ALLAH RAZI OLSUN KARDEŞİM

SERKAN BALCI:TAMAM KARDEŞİM BENİM..SIKMA SEN CANINI…

HAMİT ALTINTOP:HAYDİ KENDİNE İYİ BAK…

SERKAN BALCI:HAYDİ ÖPÜYORUM..

29.12.2005 17:33

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Sanmıyorum..

perfectlover

Üye
"antiFener operasyonu"na bir halka daha eklendi.

DefectoR

açıkçası bana da pek inandırıcı gelmedi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...