Serhat Akın Tarihe Geçti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
    Konu Sahibi
Serhat Akın Tarihe Geçti
Anderlecht kulübünde oynayan Serhat Akın, Anderlecht'in Zulte Waregem takımını 3-0 yenmesiyle şampiyonluğa ulaştı. Böylece Serhat, "Dünyada yabancı bir takımla şampiyonluk sevinci yaşayan ilk Türk futbolcu" oldu.
 

gknky

Üye
güzel valla helal olsn ne diyelim bol şans
 

D3N1Z

Üye
tbrkler uamrım sonu olamz basarılarının devamını dılıyorum
 
    Konu Sahibi
Bana göre orada kalıcı olsun yeter. Başarıları devam edecektir.
 

B@TuH@N

Üye
belçika ligi eh fena başarı sayılmaz tebrikler daha büyük klüplerde bu sevinci yaşamaları dileğiyle.....
 
Serhat Akın'ın İngiltere'de futbol oynamasını temenni ederim...
 
heyt be serhat akın en sevdigim futbolcu bnm fenerde olsa yine formasını alrım yane alex mi serhat mı deseler serhat derim!!!
helal olsun adama ya yakısır ona
 
    Konu Sahibi
<div class='quotetop'>(MiStA Fb &#064; May 6 2006, 11&#58;37 PM) [post=329870]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
heyt be serhat akın en sevdigim futbolcu bnm fenerde olsa yine formasını alrım yane alex mi serhat mı deseler serhat derim&#33;&#33;&#33;
helal olsun adama ya yakısır ona
[/b][/quote]
Sana katılmamak mümkün değil. Ben Serhat&#39;ın Fenerbahçe&#39;den gitmesini bile hatalı bir karar olarak yorumluyorum. Türkiye-İsviçre milli maçını hatırlayalım. Serhat sonradan oyuna girdi ve 5 dakika geçmeden bir penaltı yaptırdı. Süratiyle Türkiye&#39;de en çok aranılan oyunculardan biriydi. Ne yazık ki Fenerbahçe&#39;de geçen sezon fazla forma şansı bulamadı. Tıpkı Semih gibi. Ama artık Anderlecht&#39;te ve Şampiyonlar Ligi&#39;nde kendini gösterecek. Bir bakmışsınız tamamiyle süratli futbolculardan kurulu Barcelona&#39;ya gitmiş.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...