"Şeref duyarım"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
"Şeref duyarım"
Adı basında siyah beyazlı kulüple anılan Yılmaz Vural, Karakartal.com aracılığı ile Beşiktaş yönetimine mesaj gönderdi.
Tayfur Havutçu'nun görevinden ayrılmasının ardından gündeme gelen isimlerden biri olan deneyimli çalıştırıcı Yılmaz Vural, Eray Emin Aydemir'e açıklamalarda bulundu.
Tecrübeli çalıştırıcı şunları söyledi:
E.E.A: Sayın Vural Beşiktaş ile ilgili Hikmet Karaman, Mustafa Denizli ile beraber sizin isminiz de bazı medya kuruluşlarında teknik direktör adayları arasında geçiyor. Bu konu hakkında görüşlerinizi alabilir miyiz?
Yılmaz Vural: "Öncelikle Beşiktaş gibi büyük bir camiada çalışmaktan şeref duyarım. Benim Beşiktaş taraftarı ile de bildiğiniz gibi büyük bir gönül bağım var. Şu an için bana yapılmış bir resmi teklif yok. Ancak bu tip bir teklif gelmesi halinde seve seve Beşiktaş'ta çalışırım."
E.E.A: Peki Beşiktaş ekonomik olarak zor günler geçiriyor. Bu bağlamda başarılı olma ihtimalinizi nasıl görüyorsunuz?
Yılmaz Vural: "Büyük takımlar genel olarak kendi içlerinden yetişmiş isimlere yöneliyorlar. Beşiktaş'ta Ertuğrul Sağlam, Rıza Çalımbay ve Tayfur Havutçu örnekleri de yaşandı. Ancak Beşiktaş yönetiminin başka isimlere de yönelmesi gerektiğini düşünüyorum. Açıkçası bu manteliteye biraz kırgın olduğumu da söylemek isterim. Olgun seviyede bir çalıştırıcıyım. Yabancı oyunculardan da performans alabilecek niteliklerim olduğunu herkes biliyor. Ümit Karan, Hakan Şükür ve son olarak Beşiktaş'ın transfer ettiği Berat Çetinkaya üzerinde ciddi emeklerim var benim. Bunlar benim en büyük referanslarım. Türk futboluna yıllardır hizmet ediyorum. Yetiştirdiğim oyuncular Beşiktaş'ta yapılacak olan yeniden yapılanma sürecine dair ne kadar uygun bir aday olduğumun en büyük göstergesidir"
Kaynak: Sporx
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

-India-
Cevap
1
Görüntüleme
408
TheLastWarrior
scarface006
Cevap
0
Görüntüleme
492
scarface006
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
393
Haydar


Üst Alt