İhtiyar007 Üye ka_za' Alıntı: Cocuk son bir donup seref abim yalancı cikti yapamadı dese cidden efsane olur ya Genişletmek için tıkla ...
ka_za' Alıntı: Cocuk son bir donup seref abim yalancı cikti yapamadı dese cidden efsane olur ya Genişletmek için tıkla ...
-Emre Üye (burdaki yazıyı sildim) şaka lâ şaka(bu da o yazının şaka olduğunu belirtiyor) Son düzenleme: 10 Şub 2015
-Emre Üye -qarapapaq-' Alıntı: lâ mı? O.o o nası la demek la. Genişletmek için tıkla ... SwiftKey bro
'Şeref' Emekli Yönetici Genc007' Alıntı: @'Şeref' beni neden kandırdın abi? Genişletmek için tıkla ... Hangi konuda kardeşim
'Şeref' Emekli Yönetici SoulsEagle' Alıntı: android yükledin mi Genişletmek için tıkla ... Var ben hiçbişey anlamamak Nereden yükleniyor
SoulsEagle' Alıntı: android yükledin mi Genişletmek için tıkla ... Var ben hiçbişey anlamamak Nereden yükleniyor
SoulsEagle Üye 'Şeref'' Alıntı: Var ben hiçbişey anlamamak Nereden yükleniyor Genişletmek için tıkla ... anlamamazlıktan gelmek sanırım nokia cihaza andıriyoid yükleyecekmişsin ama yapmamışsın
'Şeref'' Alıntı: Var ben hiçbişey anlamamak Nereden yükleniyor Genişletmek için tıkla ... anlamamazlıktan gelmek sanırım nokia cihaza andıriyoid yükleyecekmişsin ama yapmamışsın