Serdar Ortaç söyledi, sosyal ağlarda yorumlar çoştu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Serdar Ortaç söyledi, sosyal ağlarda yorumlar çoştu
Serdar Ortaç bir Pink Floyd şarkısı söyledi olay oldu. Verdiği bir konserde Pink Floyd’un efsane eseri ‘Another Brick In The Wall’u söyleyen Ortaç’a sosyal medyada büyük tepki geldi.

”Yaz günü” adlı parçasının arasında Pink Floyd’un “Another Brick in The Wall” adlı şarkısından bir bölüm söyleyen Serdar Ortaç söyleyip söylediğine pişman oldu.

Video Facebook, Twitter gibi sosyal ağlarda son hızla dolaşırken, Twitter’da #pinkfloydumadokunma etiketiyle eleştiri yağmuru yapılıyor.

Sosyal ağlardaki bazı eleştiriler ve o şarkı….
“Serdar Ortaç’in Another Brick In The Wall yorumunu dinleyen RogerWaters evinde ölü bulundu”

”Pink FLoyd’dan beklenen açıklama : Serdar needs some education, Serdar needs some “self” control. #pinkfloydumadokunma ”

”Anladik seviyorsun, kendince sarkilar soyleyip milyonlari da goturuyorsun ama #pinkfloydumadokunma evinde soyle kendi kendine arkadaslarinla ”

”ve Roger Waters’tan Serdar Ortaç’a beklenen cevap: “I pity the bag that I’ll throw you away in” #pinkfloydumadokunma

“Seçim olmadan kabine açıklanır, serdar ortaç pink floyd olur, kitap çevirmenini polis taciz eder. nasıl memleketsin sen be.”

“Serdar ortaç’ın ‘another brick in the wall’u söylemeye çalışması, ‘buralara yaz günü kar yağıyor canım’ demesinden bile daha saçmaydı.”

“Google’da beste yaptım Serdar Ortaç’a satmayı düşünüyorum ”

“Enerjik yapısı ve kaynakları kullanımı ile bakan yardımcısı Serdar Ortaç, kültürlü açıklamalarıyla kültür bakan yardımcısı İsmail Türüt”

“Sakallı bebek doğsa daha iyiydi! Bkz. Kıyamet alameti: Serdar Ortaç ile Pink Floyd aynı cümlede kullanılabiliyor. Başıma gelenler!!!”

“Serdar Ortaç, Another Brick In The Wall yorumuyla dünyaya açılan ilk Türk popçu oldu.”

“Ya Serdar Ortaç The Wall’dan sonra durdurulamaz ve evde yastık altındaki 900 nadide eserini de aynı tarza dönüştürürse”

”binlerce dansöz olabilir ama bir tane pink floyd var o yüzden lütfen #pinkfloydumadokunma ”

”Serdarcım, evine karaoke makinası falan al bişey yap ama nolur #pinkfloydumadokunma ”

Kral 63

Kral 63

Üye
Bu adamın konserine gitseydim bana yeterdi çok seviyorum serdar ortaç'ı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...