Sensörler çalışmıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
merlin19

merlin19

Üye
    Konu Sahibi
Sensörler çalışmıyor
arkadaşlar n9 aldık döndürme sensörü çalışmıyor.. yani nfs oyunu var mesela açtığımda sağ sol yatırdığımızda dönmesi gerek aracın ama sola basılı gibi oluyor web sayfaları yada başka yer açtığımda telefonu yatay çevirdiğimde normalde dönmesi gerek ekranın ama web bazen telefonun yan tarafına vurunca dönüyor yani kafasına göre dönüyor nasıl yapacağız bunu ben bu telefonu alalı 15 gün olmadı teknik servise yollayımmı sizce..?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
teknik servise yollama.

telefona bir format at, yazılımın güncel mi kontrol et. düzelmez ise teknik servisle görüş ama yenisini vermeleri için diret. daha yeni almışsın zaten, olmadı tüketici haklarına giderim dersin ama daha yeni telefonu da servise vermek acı veriyor insana :vur

GodMode

GodMode

Üye
benim telefonda bir çok sıkıntı vardı yani kendimce. PR1.3 kurunca baya düzelme oldu. tek sıkıntım firefoxtan video izlerken çok kasması :) o da yeni sürümlerinde düzelecektir heralde. ayrıca ev ekranına gelmek için illa kilitleyip tekrar açmak mı gerekiyor?

PalmerTech

PalmerTech

Üye
benim telefonda bir çok sıkıntı vardı yani kendimce. PR1.3 kurunca baya düzelme oldu. tek sıkıntım firefoxtan video izlerken çok kasması :) o da yeni sürümlerinde düzelecektir heralde. ayrıca ev ekranına gelmek için illa kilitleyip tekrar açmak mı gerekiyor?

sorunu açarsanız yardımcı olalım :oke:

15097

15097

Üye
Hayır.Ev ekranına gelmek için parmağınızı sola kaydırmalısınız :hmmm

devel-su

Üye
Belki ev ekranı derken kilit ekranı demek istemiş olabilir, kilit ekranına gitmek için telefonu kilitleyip tekrar açmak gereklidir, evet.

Ev ekranı menünün, beslemelerin ve açık uygulamaların bulunduğu ekran oluyor, kilit ekranı duvarkağıdının gözüktüğü ekran.

Konuyu açan arkadaş direkt değişim istesin bence, telefonu aldığıından beri öyleyse yazılımsal olacağını hiç zannetmiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt