Sensiz...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Sensiz...
Hep varsındır da bir ben göremem gözlerimle varlığını. Düşlerimden düşerim içim ezilir ben yok olurum.
İşte böyle bir şey senden vazgeçememek, bağlı kalmak her an seni düşünmek, her Allah’ın gecesi tutsağı olmak kokunun, bir bakışının.
Oysa ne kadar uzaksın kim bilir, hangi ölçü birimi değer biçer aramızdaki mesafeye, mesafelere.
Enli, senli geçmişlerimden nasıl vazgeçemezsem, öyle geçemem düşlerinden, senden, seni sen yapan her zerrenden vazgeçemem...

Biliyor musun, benim tek varlığımsın bu hayatta. İçim o kadar acıyor ki artık sen olmazsan eğer kendi canıma bile kıymama gerek kalmayacak, sensizlik fazla yaşatmayacak beni. Hiç kimseyi sokamam şu gönlüme, hiçbir güzelliği yaşayamam ben sensiz. Kendime söz verdim, Allaha yemin ettim kimsenin eline dokunmayacağım diye. Sen olmazsan eğer bir bebeğim bile olamayacak, bir kızım bile ya da oğlum. Onun için gecemi gündüzüme katıp çalışamayacağım. Sadece ve sadece yaşadığım sürece minik prensesimin, prensimin ismini içimden mırıldanmakla geçireceğim. Sadece ve sadece onun senin kucağında olmasını, ikimizin arasında uyumasını, üçümüzün sarılışlarını hayal edip yaşayacağım. İşte bu benim tek mutluluğum olur...
Umut dünyasında da olsa, senle yaşamak mutluluğum olur…:(

hercai_murat

hercai_murat

Üye
emegine saglık

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...