Sensation XE ve XL Sense Sürümleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Sensation XE ve XL Sense Sürümleri
Arkadaşlar ben xe almayı düşünüyorum ama xe'nin sense sürümü 3.0 xl'nin 3.5 bu çok fark yapar mı?

Birde sizce xe'yi seçmem doğru mu gs2 oyunlarda çok ısınıyomuş?

serif55

serif55

Üye
En mantıklı seçimi yaparsın dostum, Xe şu anda en iyi telefonlardan birisi benim kendi görüşüm olarak s2 yi yanına koymuyorum bile (şimdi birisi çıkıp s2 yi nası kötülüosun demesin kendi görüşüm dedim) benim deneme imkanım oldu hızı, ekranı ve müziği konusunda bayılıcaksın bu telefona, kullanabiliceğin bi yer varsa bul kullan haklı olduğumu görüceksin ;)

İncİnat

İncİnat

Üye
kardeşim sana bir şey söyleyeyim bugün öğlen xe aldım muhteşem bir kulaklık hediyesiyle geldi ayrıca beats by dr dre ses kartı var xe her türlü xl den iyi bence alienware gibi telefn sense arayüzü 3.5 ile 3,0 arasnda peek fark yok bence xe al ;)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
sağolun beyler peki oyun performansı nasıl? Ve forumdaki android oyun bölümündeki oyunlar olur mu xe'ye?

serif55

serif55

Üye
çift çekirdek 1.5 ghz işlemci ile beni bile oynatır bu cihaz dostum :) ama gpu su tegra değil diye biliyorum ben yanlış bilgilendirme olmasın, %95 ine yakınını oynarsın bana kalırsa ;)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
müziğe acayip meraklı biriysen xe al başka bişey alma bi arkadaşta var ama ses netliği galaxy s wifi 5 in yanına bile yaklaşamıyor

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
gpusu tegra olunca ne fark ediyor?

Galaxy s wifinin sesi çok mu iyi?

serif55

serif55

Üye
Hd kalitede oyunlar demek kardeşim yani daha iyi grafiklere sahip oyunları oynayabiliyosun aynı bilgisayar gibi düşün işte ekran kartı gibi ;)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Android oyunlar bölümünde nerdeyse hepsi HD, onları çalıştırır ama daha düşük kalitede mi?

serif55

serif55

Üye
Youtube dan bi araştırırsan kalitedeki oynanışlardaki farklılıkları görürsün kardeşim şimdi fiziksel bişi olmadanda anlatamıyorumki :)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Tamam sağol yardımların için :)

constantine3

constantine3

Üye
    Konu Sahibi
Ha boşver o zaman.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt