Sensation XE ekranda kırmızı çerçeve çıkıyor...

Sponsorlu Bağlantılar

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
    Konu Sahibi
Sensation XE ekranda kırmızı çerçeve çıkıyor...
Herkese merhabalar. Geçen hafta Avrupa'dan alınma Sensation XE aldım. Geldiğinde Android sürümü 3 küsürdü. Güncelleme yaparak 4.0'a yükseltti ancak bu sefer de uygulamalarda iken kırmızı bir çerçeve çıkmaya başladı. Bunun çaresi nedir? Şimdiden teşekkürler.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
bana da olmuştu ful wipe yaptım geçti ama yedek almak için boşuna çaba sarfetme çünkü geri yüklersen aynı sorun bidaha yaşanır

karayel90

karayel90

Üye
Android sürümü 3 küsurmuydu android 3.xx sürümleri sadece tabletlerde desteği var diye biliyorum ben ??

YAS.SIN

YAS.SIN

Üye
    Konu Sahibi
Android sürümü 3 küsurmuydu android 3.xx sürümleri sadece tabletlerde desteği var diye biliyorum ben ??

2.3 demek istiyor heralde

Cahillik başa bela işte :(

bana da olmuştu ful wipe yaptım geçti ama yedek almak için boşuna çaba sarfetme çünkü geri yüklersen aynı sorun bidaha yaşanır

Peki, nasıl yapılır bu dediğiniz, bunun hakkında link ya da açıklama yazabilir misiniz?

gobiar

Üye
Ayarlar/Geliştici Seçenekleri / Yüksek Düzey Modunun işaretini kaldırıp cihazı yeniden başlatın sorun çözülcektir.
Bu bir sorun değil özellik

• Beğen
Tepkiler: DreaMagiC
abandonware

abandonware

Üye
har3

har3

Üye
Çok Saol Kardeş sorunum çözüldü.

- - - Eklendi - - -

Ayarlar/Geliştici Seçenekleri / Yüksek Düzey Modunun işaretini kaldırıp cihazı yeniden başlatın sorun çözülcektir.
ÇOK SAOL KARDEŞ SORUNUM ÇÖZÜLDÜ..

DreaMagiC

DreaMagiC

Üye
Teşekkürler bu değerli yorum için :alkis

Üst Alt