SuaT6027
Üye
-
Konu Sahibi
-
anladım. Konuşup anlaşmayı denediniz mi?muhtemelen son konum olan bu konuda herkes birşeyleri anlasın artık.. burdaki bir moderatör arkadaşın yaptığına artık susmayacağım.. açtığım bir konuda benim hiçbir alakam yokken tartışma çıkmıs ve konum kilitlenmiş.. halbukı benım konumun kılıtlenmsı degıl o mesajları yazan arkadasın uyarılması gerekırdı.. ve aynı konum gıbı olan baska bır konuda kılıtlenmek yerıne tasınmıs baska yere.. ve yapacakları şey de basit.. BANA BAN KONU DA SİLİNİR!!!!! konu mesele değil.. ama asla adaletsizliğe dayanamam ya ASLA!!!!
AмσηR@;4258884' Alıntı:cok dogru şeyler söylemişsin, yanlıs yapmamıssın ve birçok kişiye yardımcı olmuşsun.
Konunun kitlenmesi saçma olmuş, sonucda konunda tartısmada çıkabilir ama bu hakaret küfür durumuna gelmemiştir.
he sitenin kurallarına aykırıdır tartısma kişler uyarılır tekrarında uzaklastırılır, ancak konu kitlendıgınde sorun halledilecek diye kolay yolu seçiyorlar
Ancak buraya açtıgımızda konuyu sadece bu bölüm modları bakacak konuya, ben genel ihbarlar bölümüne açılmasının uygun olacagını düşünuyordum bu konunun veya bir üstadmıne bildirilmeside uygun olabilirdi.
büyük ihtimal senın konu kapatılacaktır, bir mod gel pmde konusalım diyecektir, bi süreligine anlasmaya varılır ancak kalıcı çözüm getirebileceginide düşünmuyorum.
bölüm kurallarının getirilmesi gerekir en kısa zamanda ,bu herkes için en uygun olan olur büyük ihtimal.
tabi bunlar benım düşüncemdir,,,
kolay gelsin herkese...
konuna baktım arkadaşım sadece kendi görüşümü ileteyim saygı duymanıda isterim...
Bu konunun symbian içerisinde paylaşılması bana göre doğru değil... Doğru yeri cep telefonları genel forumu olabilirdi...
yani sonuçta symbian forumu biz nasıl kendi telefonlarımı android yada ios forumunda kıyaslamıyorsak buradada kıyaslanmamalı yani yeri bu forum değil...
çıkmıştr veya çıkıyor.. ne fark ederki? konum mu kilitlenmeli mesajları atanlar mı uyarılmalı?Ekli resimleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Ayrıca size konunuzda tartışma çıkmıştır demedim, tartışma çıkıyor dedim. Bu da kanıtı
Farkların yeri burası değil ama! Konuda illaki biri yorum yazacak ve tartışma çıkacak sonuçta. Bunu bile bile niye hala konu açma gereği duyuyorsunuz bunu anlayamıyorum.
görüşlerinize açığım kardeş.. haklısın diyelim( ki bu konuyu açma sebebim bir s^3 telefondan iphone a geçişteki fark..) ki... bu konunun kilitlenmesini gerektirecek ne var?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?