Senna'nın Tercihi Villarreal..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Senna'nın Tercihi Villarreal..
İspanya spor basını, Fenerbahçe'nin renklerine bağlamak istediği İspanyol oyuncu Marcos Senna'nın kulübü Villarreal'den ayrılmak istemdiğini iddia etti.



İspanyol spor basını, Villarreal takımında forma giyen ve Fenerbahçe'nin transfer teklifinde bulunduğu iddia edilen Marcos Senna'nın, kulübünden ayrılmak istemediğini yazdı.

''Senna, Fenerbahçe'nin parası yerine Villarreal'i tercih ediyor'' başlığını kullanan İspanyol gazetelerinde, 32 yaşındaki İspanya Milli Takımı oyuncusunun, ''Artık tek bir rüyam var. İspanya ile gelecek Dünya Kupası'nda oynamak ve Villarreal ile Şampiyonlar Ligi'ni kazanmak. 6 yıldır İspanya'dayım ve Villarreal'de olmaktan çok mutluyum. Sözleşmem sona erdiğinde kesinlikle, eşim ve çocuklarımla bir ev inşa ettiğim yere, Brezilya'ya döneceğim'' ifadelerine yer verildi.

Bu arada Marca gazetesi, Fenerbahçe'nin Senna için vereceği teklifi yükselteceğini, sezon başına 2.5 milyon Euro'dan 3 yıllık sözleşme önereceği ve kulübü Villarreal'e de 20 milyon Euro bonservis bedeli teklif edeceğini iddia etti.

Marca, Fenerbahçe'den yeni teklif gelmesi halinde, Senna'nın kararı kulübü Villarreal'e bırakacağını da savundu.

Bazı İspanyol gazeteleri ise sarı-lacivertli kulüp tarafından Senna'ya teklif edilen paranın sezon başına 3.5 milyon Euro olduğunu ileri sürdü.
 


schumici

schumici

Üye
geçti o iş artık
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Kalan sağlar bizimdir ;)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt