seni özlemek....

Sponsorlu Bağlantılar

Romantik Prens

Romantik Prens

Üye
    Konu Sahibi
seni özlemek....
Hergünüm senin özleminle geçiyor.
Sensizliği yaşamak hiç aklımın ucundan bile geçmezken
Bak şimdi sensizliği yaşıyorum.Agır geliyor bana sensizlik belkide ben öyle hissediyorum bilmiyorum herşey o kadar karışık ki başka birşey düşünüyorum ama sen geliyorsun birden aklıma sonra yüregime bi sızı saplanıyor soruyorum kendime neden bu kadar sızlıyo yüregim,hergünüm seni özlemekle geçiyor oysa ben sensiz kalmayı hiç hesaba bile katmamıştım geldin ama gittin sonra ve bi şarkı bıraktın dinleyipte bıkmadıgım..Seni düşünmekten seni merak etmekten kendimi alakoyamıyorum yoklugun öylesine belliki her saat acaba gelir mi umuduyla bakınıyorum ama yoksun yoksun yine..



Seni özlüyorum yıldızlarla konuşuyorum ve ay eşlik ediyor ama sorular soruyorum acaba o şimdi napıyordur diye sordugum her soruda bi yıldız kayıyor gökyüzünden nedemek istiyor yıldızlar bana inan anlamıyorum ben seni merak ediyorum bigün bile yoklugunun olması yüregime bir kor düşüyor korkuyorum sana birşey olmasından korkuyorum..




Sanki bu suskunlugunun bu yok oluşlugunun ardından birgün hiç gelmeyecek gibisin hiç gelmeyecek gibisin..Şuanda kendimi nasıl hissediyorum biliyormusun? Bir tabuttun içinde kapagım kapanmış karanlıklarda kalmışım topraga gidecekmişim gibi seni merak ettigim her saniye her an bu duygu içersindeyim korkuyorum bana birşey olmasından degil korkum sana birşey olmasındandır..



Günler hep seni özlemekle geçiyor...Hayalinle,şarkılarla ve mavi gökyüzüyle avunuyorum ama bazen bu avuntularda yetmiyor işte ben seni özlüyorum ben o maviligimi geri istiyorum ne olursa olsun ben maviligimi istiyorum ben seni istiyorum gelmeni eskisi gibi olmanı istiyorum hergün seni özlemekle geçiyor birgün gelecegini bilerek beklemek güzel ama birgün gelmeyecegini düşünmek bile berbat birşey şunu bil ki hergünüm seni özlemekle geçecek...



Biryerlerden seni izliyo olacagım o tebessümleri sakın eksik etme...bende sana tebessüm edecegim ve hergün seni merak edecek seni özlemekle geçirecegim her bir günümü ,her dakikamı senle...
 


Üst Alt