Senegalli forvet resmen Es-Es'te!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsun55''

Samsun55''

Üye
    Konu Sahibi
Senegalli forvet resmen Es-Es'te!


Eskişehirspor, İngiltere Premier Lig takımlarından Fulham'ın Senegalli forveti Diomansy Kamara ile 3 yılık sözleşme imzaladı.

Eskişehir'e gelen Diomansy Kamara, tesislerde kırmızı-siyahlı kulübün başkanı Halil Ünal ile birlikte sözleşmeye imza attı. Eskişehirspor forması giydirilen Kamara, Eskişehirspor'a gelmekten mutlu olduğunu söyledi. Kamara, Eskişehirspor'a futbol oynamaya geldiğini belirterek, "Sakatlığım ile ilgili olan dedikodular tamamen saçmalıktan ibarettir" dedi.


Eskişehirspor Başkanı Halil Ünal Kamara'yı 3 yıllığına Eskişehirsporlu yaptıklarını belirterek, ilerleyen süreç içerisinde yıldız futbolcuları kadrolarına dahil etmeye devam edeceklerini söyledi.


DIOMANSY KAMARA KİMDİR?
Profesyonel futbol kariyerine 1998 yılında Paris'in Red Star takımında başlayan Kamara, ardından İtalya'nın Catanzaro ve Modena takımlarında forma giydi. Kamara, 2004'te İngiltere Premier Lig takımlarından Portsmouth ile anlaştı.


Kamara, 2005'te West Bromwich Albion'e transfer olduktan sonra, 2007'de Fulham ile anlaştı. Kamara, Celtic ve Leicester City takımlarında da kiralık olarak oynadı.
 
haltie

haltie

Üye
sakatlık sorunu yoksa gerçekten iyi adam helal olsun galatasaraydan daha iyi bir transfer politikası es esten.bu adam başarılı olur bizim ligde.birde Carlton Cole var.onuda bizim ligden biri alsa bari.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
452
Haydar
Mali Özdemir
Cevap
3
Görüntüleme
437
femaleeagle1903
esokmen
Cevap
1
Görüntüleme
853
esokmen
DiaBLoS
Cevap
3
Görüntüleme
393
arslansem


Üst Alt