Sende Destek Ol Efes Pilsen Kapanmasın

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WORD2007

WORD2007

Üye
    Konu Sahibi
Sende Destek Ol Efes Pilsen Kapanmasın
Hayatları sadece kendileri gibi düşünmeyen ve hareket etmeyen insanları tasfiye etmekle geçen kendilerine hükümet diyen Kişiler yüzünden Türk basketbolunu bugünlere getiren Efes Pilsen basketbol klübü isim ve logo değiştirmezse kapanıcak.

Bu insanlar yüzünden belki de Türkiye gelecekteki bir sürü yeteneğini kaybedicek lütfen bu siteden desteğimizi belirtelim

yaşasın EFES PİLSEN

Burak

Üye
kapansın daha iyi. içki içmez millet.
ayrıca basketbol'a destek veren daha güçlü kurumlar var.

greenmile

greenmile

Üye
efes kapansın ama sadece basketbol takımı :D zaten anlamıyorum taraftar ya şehir takımını tutar yada 3 büyük takımı efesin neyini destekleyelim:)

Burak

Üye
+1 :D :kop:

maxirabit

maxirabit

Üye
Sattığı biralara saysın:D

greenmile

greenmile

Üye
efes batıyo sanmayın yasa çıktı alkollü içkilerin adı kullanılmayacak diye bu yüzden kapanacak deniyo ama kapanmayacak adı değişecek grubunun adı olan anadolu olabilir mesela

Dafny

Dafny

Üye
ne desteklicem be

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Eğer efes Pilsen sadece Basketbol sporu ve gençlerin bu spora kazandırmak için Çalışıcaksa Bence şirketin ismini İkinci plana Alıp taraftarı olan ve maddi zorluk çeken bir klübe Sponsor Olur kendi faaliyetlerini Sonlandırması gerekiyor Kişisel fikrim içki ile alakalı değil taraftar olmaması nedeni ile Çünkü taraftarsız Maçlar hiç heyecanlı olmuyor...

ouSahin

ouSahin

Üye
İçkimide içerim destegimide veririm ... İçebilenin dostu , kimsenin içtigi kimseyi ilgilendirmez özgür bir ülke burası ben içiyorsam kendime .. günahı da benim sevabıda

Efes Pilsen Avrupada tek kupa getiren basketbol klübü bu kadar hiçe sayılamaz ..

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
kimse efes pilsen neden İçki satıyor demedi yada hiç kimse içki içmesinde demedi ben tamamen sportif Bakıyorum ibb Belediyede Süper ligden Çekilmeli ve Taraftarı olan Klüpler gelmeli Mesala bir göztepe yada Karşıyaka vb gibi

greenmile

greenmile

Üye
bende efes içerim baskete yatırım yapacağına biraya yatırım yapsın salonlara parayla taraftar çekemenin manası yok

Reşwan

Reşwan

Emekli Yönetici
hep reklam kendilerini kurtarmaya çalışıyorlar. ismi gidecek diye.. takım yine her türlü ayakta kalır ve liderliğine devam eder. pek anlamam yane basket futboll ama. efes kendi paçasını kurtarmak için yapıyor bunu.

Revengeful

Emekli Yönetici
Kapansın ya :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt