Sen …

Sponsorlu Bağlantılar

FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Sen …
Sen …

Zamanın Zamanlaştırdığı Bir Gecede Seni Yaşamak Ve Gözyaşlarım , uzatılmış Gecelerin Sessizliğinde Varlığını Yaşamak ..
Bir Yetimin Bitirilmiş Olduğu Anne – Baba Hasreti Gibisin . Ve Ben Sensizliğinde Sessizlik Rolü Oynuyorum ..Durmadan Dua Ediyorum Yarab Sabır Ver Diye ..

Ve Ben Varlığınla Yokluğun arasında Kalmayacağım Artık , Sadece Olmayacaksın ! Sensiz Kalma İhtimali Olmayacak , Aleyhine Kurulmuş Cümlelerimin Sonunda, Belki Bir Kaç Satır Arasında Kaybolup , unutulup Gideceksin Ve Bir Müddet Sonra İçimden , Olmayacak , Boş Bir Kağıdın Gölgesine Sığmayacak Sana Sitemlerim ..

Hani Hep Konuş Konuş Derdim Ya..Anlatabilir miyim Korkaklığımı ?
Haykırabilirmiyim Şimdi KORKAKLIĞIMI .. ?

Bıraktığın Bu Düşlerle Avunan Yalnızlığı Sahiplenmeyecek Olmanın Burukluğunu Yaşarken , Haykırabilir miyim ? Dersin , Susar mıyım ? ,Gülüp Geçer miyim Yoksa ?

Aslında Biraz Daha aLıştırmalıyım Kendimi Hiç Gelmeyecekmişsin , Dönmeyecekmişsin , Dönülmeyecek Yerdeymişsin Gibi Farzetmeli , unutmalı , Hazmedebilmeli ..

Unutmalı ..
Hiç Tanımamış Gibi Yaşamımı Sürdürmeliyim
Ve
Var olduğum her yer aşk(ın) Şehri Olmalı ..Yeniden Sevmenin , Sevilebilmenin Yeri Her yer , Zamanı Yaşanan Her Ömür Olmalı ..

ALIŞMALI BİRAZ DAHA ..
 
  • Beğen
Tepkiler: Mesut Aktaş


FatoŞ

FatoŞ

Üye
    Konu Sahibi
Var Olan Herşey kuruyor .. Ne Zaman Bir Yaşamak Düşünsem Elimden Kayıp Gidiyor .. Ve Kayıp Gidenlerle Bir bir bende gidiyorum ..
 
-efşan

-efşan

Üye
Unutmalı...
Eline sağlık cancağızım.
 
  • Beğen
Tepkiler: FatoŞ

Benzer Konular

FatoŞ
Cevap
5
Görüntüleme
1K
Elektr0
___kaptan___
Cevap
9
Görüntüleme
2K
Dobraokuyucu


Üst Alt