Sen yoksan her şey eksik!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Sen yoksan her şey eksik!


Umut Bulut'un son haftalarda gollerini özletmesi, sarı-kırmızılı takımı puan kayıplarının başlıca sebepleri arasında yer alıyor

Galatasaray formasıyla müthiş bir başlangıç yapan Umut Bulut, son haftalarda büyük düşüş yaşıyor. Attığı gollerle Avrupa'nın zirvesinde 2. basamağa yerleşen A Milli futbolcu, suskunluğuyla birlikte bu ünvanını kaybetti.

Old Trafford'da Manchester United ile oynanan Şampiyonlar Ligi mücadelesinde gol orucuna başlayan A Milli oyuncu, Orduspor karşılaşmasında da fileleri havalandıramadı.

Türk Telekom Arena'daki Braga mücadelesinde sahne alan Umut Bulut, tutuk bir performans sergilerken suskunluğunu 3 maça taşıdı. Portekiz temsilcisine 2-0 kaybeden Galatasaray, sonrasında çıktığı Eskişehirspor maçında bu kez beraberlik elde etti. Umut Bulut bu karşılaşmayı da boş geçti.

Umut Bulut'un oynadığı son 4 karşılaşmadan yalnızca 1 puan çıkarabilen Galatasaray, 29 yaşındaki futbolcunun gol atamadığı maçlarda büyük sıkıntı yaşadı.

Sakatlığı nedeniyle Akhisar maçında forma şansı bulamayan Umut Bulut, öncesinde çıktığı 5 maçta da gol atma başarısı göstermişti. Galatasaray bu maçlarda yalnızca Beşiktaş'a puan kaybetti.

İşte Galatasaray'ın çıktığı maçlar ve Umut'un performansı...


Galatasaray 3 - 2 Fenerbahçe (2 GOL)
Galatasaray 2 - 1 Kasımpaşa (2 GOL)
Beşiktaş 3-3 Galatasaray (1 GOL)
Galatasaray 3-2 Bursaspor (1 GOL)
Antalyaspor 0-4 Galatasaray (1 GOL)
Manchester United 1 - 0 Galatasaray (Atamadı)
Galatasaray 4-0 Akhisar (Oynamadı)
Orduspor 2-0 Galatasaray (Atamadı)
Galatasaray 0-2 Braga (Atamadı)
Galatasaray 1-1 Eskişehirspor (Atamadı)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt