SEN! Sıcacık Yatağındayken....

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

jöly

Üye
güzelmiş....:oke:bizler günlük hayatımızda gayet rahatken diünyanın bir başka yerinde insanlar can derdinde maalesef...:(

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
güzelmiş....:oke:bizler günlük hayatımızda gayet rahatken diünyanın bir başka yerinde insanlar can derdinde maalesef...:(
Müslüman bir ülke olduğumuz sürece SIRA BİZE DE GELEBİLİR ki gelecektir de. Ya kendimize çeki düzen veririz. Ya da örneklerde ki gibi oluruz yada dinsizleşiriz. Başka bir seçenek yok. Bunu ASLA ama ASLA UNUTMAMALIYIZ....

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Öncelikle Buğra kardeş böyle güzel bir konuya değindiğin için sonsuz teşekkür ediyorum..+ avatarın ve güzel imzan için seni tebrik ediyorum.;)

Son sözüm ise israilin Allah belasını versin..

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1186199' Alıntı:
Öncelikle Buğra kardeş böyle güzel bir konuya değindiğin için sonsuz teşekkür ediyorum..+ avatarın ve güzel imzan için seni tebrik ediyorum.;)

Son sözüm ise israilin Allah belasını versin..
Eyvallah, duyarlılığın için ben teşekkür ederim.

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Bu konuya açıkcası birçok üyenin mesaj yazması gerek diye düşünüyorum..Cevap verilmemesi gerçekten üzücü.

"The Patriot"

"The Patriot"

Üye
DiaBLoS™;1187316' Alıntı:
Bu konuya açıkcası birçok üyenin mesaj yazması gerek diye düşünüyorum..Cevap verilmemesi gerçekten üzücü.
cvp yazmaya yüzümz mü var ki?????:aman2:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Neden , hayırdır kardeş..Düşüncelerimizi ifade edebiliriz değil mi;)

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1187316' Alıntı:
İşimize gelmiyor olmalı. Bu yüzden görmezden geliyoruz. Ancak başımıza böyle bir bela (İsrail gibi) geldiği zaman görür, cevap yazarız. Herkesin yaşadığı ülke, şehir, mahalle yada evi bu şekilde bombalansa ve ailesi bu şekilde katledilse acaba cevaplar nasıl olurdu acep?:hmmm

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Allah göstermesin diyelim yinede Buğra kardeş..İnsani olarak haberleri izleyince kahroluyorum ve ağladım..Adamlarda su yok yemek yok elektrik yok... Adım adım ölüme.. Can bu can okadar kolay değil..Bizler ise sıcacık evlerimizde rahat rahat uyuyoruz...Kıymetini bilmenin tam vaktidir diye düşünüyorum...Fazla birşeye gerek yok sadece bir kaç cümle ile konu hakkında yorum yapılabilirdi..Ama gereksiz anlamsız saçma sapan konulara msj atmakdan bıkmıyoruz..Bu konuda gerçekten ayıptır yaptıkları...Yazık..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt