__xXx__ Üye Emrgncy112' Alıntı: jokey Genişletmek için tıkla ... 1.90 boyunda 120 kilo ağırlığında bi adama jokey ol diyorsun inan bana hiç güleceğim yoktu atın hızlı koşmasını bi yana bırak beni taşıyamaz bile
Emrgncy112' Alıntı: jokey Genişletmek için tıkla ... 1.90 boyunda 120 kilo ağırlığında bi adama jokey ol diyorsun inan bana hiç güleceğim yoktu atın hızlı koşmasını bi yana bırak beni taşıyamaz bile
Emrgncy Üye __xXx__' Alıntı: 1.90 boyunda 120 kilo ağırlığında bi adama jokey ol diyorsun inan bana hiç güleceğim yoktu atın hızlı koşmasını bi yana bırak beni taşıyamaz bile Genişletmek için tıkla ... Sana göre bir at ayarlarız. Gerçi yarışlarda Nal toplar ama kafana takma önemli olan katılmak
__xXx__' Alıntı: 1.90 boyunda 120 kilo ağırlığında bi adama jokey ol diyorsun inan bana hiç güleceğim yoktu atın hızlı koşmasını bi yana bırak beni taşıyamaz bile Genişletmek için tıkla ... Sana göre bir at ayarlarız. Gerçi yarışlarda Nal toplar ama kafana takma önemli olan katılmak
__xXx__ Üye Emrgncy112' Alıntı: Sana göre bir at ayarlarız. Gerçi yarışlarda Nal toplar ama kafana takma önemli olan katılmak Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyon senin hatrına katılayım bende o zaman tarihe geçerim
Emrgncy112' Alıntı: Sana göre bir at ayarlarız. Gerçi yarışlarda Nal toplar ama kafana takma önemli olan katılmak Genişletmek için tıkla ... ayıp ediyon senin hatrına katılayım bende o zaman tarihe geçerim