Sen Nasıl Bir Şeysin Ya...

Sponsorlu Bağlantılar

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
Sen Nasıl Bir Şeysin Ya...
Bir şey var sende bir şey, bulamıyorum. Beni nasıl bu hale getirdin, anlamıyorum. Yüzümde bir gülücük, içimde sonsuz enerji, güne keyifle başlayıp, keyifle bitiriyorum. Aşka küskün yüreğimde yeniden kelebekler uçuyor. Neredeyse yaz bitecek ama ben sanki baharı daha yeni yaşamaya başlıyorum.

Bir şey var sende adını koyamıyorum. Nereye baksam seni görüyorum. Kiminle konuşsam sen oluyorsun. Sen olunca, başka hiçbir şey umurumda olmuyor. Senin adını heceliyorum. Yanımdasın, değilsin fark etmiyor. Her anımda seni yaşıyorum.

Bir şey var sende, nedir bilemiyorum. Seninleyken bile seni özlüyorum. Yollarım hep sana çıkıyor, ben sana yürüyorum. En güzel çiçekleri toplayıp demet demet sana vermek istiyorum. Gök kubbenin en hoş sedası olup dünyaya sadece senin adını haykırmak, sadece sana duyduğum hayranlığı anlatmak istiyorum.
Bir şey var sende, bir türlü anlayamıyorum. Uçsuz bucaksız, masmavi bir deryasın sanki ve ben yüzlerce fırtınayla savaşmış geminin yorgun kaptanı gibi senin kıyılarına vuruyorum. Maviyi bir tek sana yakıştırıyorum. Sen mavi oluyorsun, ben sana bakarken kendimi kaybediyorum. Sessizlik dağılıyor, sesin kulaklarımdan yüreğime akıyor, bütün şarkıları sana armağan ediyorum.

Bir şey var sende, dilimin ucunda, söyleyemiyorum. Yalnız gecelerime inat, şimdi karanlığı milyonlarca yıldızla aydınlatıyorum. Her yıldız sensin, gecemin yıldızı, kalbimin yıldızı, sevdamın yıldızı, ömrümün yıldızı oluyorsun. Yoksan, kaldırıyorum başımı göğe, senden milyonlarcasını görüyorum.

Bir şey var sende, soramıyorum. Seni kimse görmesin, kimse bilmesin istiyorum. "Bana kal, benim ol" diye adaklar adıyorum. Yalancı aşkları, tükenmiş sevdaları kendi tarihimin sayfalarına gömüp yeni bir defter açıyorum, bir tek seni yazıyorum. Yaz yaz bitmez öykülerin kahramanı oluyorsun, senin maceralarını anlatıyorum.

Bir şey var sende, tanımlayamasam da işte ben o şeyi arıyorum. Seni sevdaya uyanan sabahlara, bitimsiz günlere davet ediyorum. Bir kalbi keşfetmenin hazzına yeniden varalım. Menzilimiz olmadan, nereye varacağımızı sormadan, aşkın rehber olduğu bir yolculuğa çıkalım. Buradayım, yolun başında... Bekliyorum...

alıntı...

.buRCuuu (:

.buRCuuu (:

Üye
:oke::oke:

sonbela

sonbela

Üye
;) guzelmiş

berfu_91

berfu_91

Üye
çok güzeL..

c3r3n

c3r3n

Üye
aşk işte.. :)

worldcild

Üye
özledımm yaaa sewgilimi...biliyormusunuz dream girls dream boys sewdiğim manisada okuyor... :( bn izmirdeyim off ya.hani siz manısalısınız dıe dedım

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
özledımm yaaa sewgilimi...biliyormusunuz dream girls dream boys sewdiğim manisada okuyor... :( bn izmirdeyim off ya.hani siz manısalısınız dıe dedım

;);):oke:demek manisa'da okuyor... ne güzel... arada sen de gel manisa'ya. hem sevdiğini görürsün hem de bizi...;)

dreamboys69

dreamboys69

Üye
gelsene dostum.1.manisa buluşması yapmış oluruz:oke:

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi

worldcild

Üye
aaa dream çiftler geleyim ben ya manisaya süper fikir hatta birinci manısa bulusması olur...dream boys aramızda en kıdemli sensin bi konu ac olsun bu iş olmazmı ben gelirim şahsen Allah izin werirse

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
sen izmir buluşmasında ndn yoktun bakalım... manisaya gelirsen de misafir ederiz seni... :oke:

worldcild

Üye
abimi vatani görevini yapması ıcın o saatlerde ucaga bındırmek zorundaydımda o yusden gelemdım...tsk ederim ilgin için..ya ben istiyorum manısaya gelmeyı aslında...

dreamgirls

dreamgirls

Üye
    Konu Sahibi
abimi vatani görevini yapması ıcın o saatlerde ucaga bındırmek zorundaydımda o yusden gelemdım...tsk ederim ilgin için..ya ben istiyorum manısaya gelmeyı aslında...

hmm... evet hatırladım... hayırlı teskereler abicine...;) e bi haftasonu al sevdiğini de gelin beraber... ufak bi maxicep buluşması yapmış oluruz... :oke:
davet edildiniz yaniii... ne zaman isterseniz... :oke: