örnek ben maxicebin banlananıyım
altidor136 Üye fall.en' Alıntı: ben maxicebin amcasıyım nası soru bu ya.d Genişletmek için tıkla ... kardeş sen bunu bedavayamı yazdın?
fall.en' Alıntı: ben maxicebin amcasıyım nası soru bu ya.d Genişletmek için tıkla ... kardeş sen bunu bedavayamı yazdın?
Türe Üye Yardimseveri (!) , surekli biseyler ogrenmeye calisip bilgilerini paylasan , agresif ama sevecen bir genciyim
Yardimseveri (!) , surekli biseyler ogrenmeye calisip bilgilerini paylasan , agresif ama sevecen bir genciyim
fall.en Üye altidor136' Alıntı: kardeş sen bunu bedavayamı yazdın? Genişletmek için tıkla ... Hehe nediyon kardeş
altidor136' Alıntı: kardeş sen bunu bedavayamı yazdın? Genişletmek için tıkla ... Hehe nediyon kardeş
altidor136 Üye fall.en' Alıntı: Hehe nediyon kardeş Genişletmek için tıkla ... kardeş nimbuzz u da bulsak iş bitecek.
fall.en' Alıntı: Hehe nediyon kardeş Genişletmek için tıkla ... kardeş nimbuzz u da bulsak iş bitecek.
Silinen Üye 2149105 Kapalı Hesap 'TUĞ'generaliyim ----------Eklendi @ 15:39:39 ---------- Yazıldı @ 15:38:02 ---------- tempestshine' Alıntı: Ben maxicebin Kuş Uzmanıyım Genişletmek için tıkla ...
'TUĞ'generaliyim ----------Eklendi @ 15:39:39 ---------- Yazıldı @ 15:38:02 ---------- tempestshine' Alıntı: Ben maxicebin Kuş Uzmanıyım Genişletmek için tıkla ...