Sen konuş bilgisayar yanlışsız yazsın - hemde türk teknolojisi - video

Sponsorlu Bağlantılar

abcdefgh12

    Konu Sahibi
Sen konuş bilgisayar yanlışsız yazsın - hemde türk teknolojisi - video

Söylediğiniz kelimelerin bilgisayarda direk yazı olarak çıkmasını veya sözlerinizle bilgisayarınızı yönetmek ister miydiniz? O halde bu yazımıza bir göz atın. İşte size GVZ FreeTalk...

Ses teknolojisi konusunda gelişmiş çözümler sunan Türk firması SesTek, yeni yazılımı GVZ FreeTalk ile büyük bir başarıya imza atıyor. Bu program sayesinde bir mikrofon yardımıyla konuşmalarınız yazılım tarafından algılanıyor ve bilgisayarınızda bir metin belgesi haline dönüştürülüyor. Bu yazılım, sadece bir konuşma tarzına göre değil farklı şekilde birçok aksana göre de kelimeleri algılayabilme yeteneğine sahip olmasıyla dikkatleri çekiyor. Bu yazılım sayesinde bilgisayarınızda yazı yazmak için ayrıca vakit harcamaya hiç gerek kalmıyor, bir metin yazmak istediğinizde bu program sizin yerinize yazıyor, size sadece bu kelimeleri söylemek kalıyor.
Sadece konuşulanı algılayıp yazma özelliğiyle kalmayan GVZ FreeTalk ile konuşarak bilgisayarı yönetebiliyor; ayrıca Facebook, Twitter gibi yerlere de bu program yardımıyla yorum bırakabiliyorsunuz. GVZ FreeTalk, özel olarak tanımlanmış rakam ve matematiksel ifadeleri de istediğiniz şekilde yazıya çevirmenize yardımcı oluyor. Yazılımın içerisinde kayıtlı bulunan kelimelerin okunuşunu değiştirebileceğiniz gibi yeni kelimelerde ekleyebiliyorsunuz. Pro ve Standart olmak üzere iki paket üzerinden satılan GVZ FreeTalk yazılımında, Pro paketi içerisinde Standart pakete ek olarak internet desteği sunarak sesli arama komutu da girebiliyor ve bunun gibi çok farklı avantajlara da sahip olabiliyorsunuz. GVZ FreeTalk yazılımına adresinden online satın alma işlemi gerçekleştirebilirsiniz. Yazılımın çalışır halini görmek istiyorsanız videoyu kaynaktan izleyebilirsiniz.

Kaynak: bilisimlive
 


muratvemine

muratvemine

Üye
Rar :fullindirmelik

:oke:Saolasın programın adı yetti Link:
 
  • Beğen
Tepkiler: -efşan
By_GaBLiN

By_GaBLiN

Üye
TeşekkürLeR...
 
KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
teşekkürler
 
YesiLPeri

YesiLPeri

Üye
TeşekkürLer..:oke:
 
-efşan

-efşan

Üye
teşekkürler
 

Benzer Konular



Üst Alt