Sen Hiç Gelmedin

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Sen Hiç Gelmedin
sayki... gelmedin...
Ben sevdamı maviye yükleyip gönderdim sana.ne varsa kendime dair cıkardım hepsini ve sundum ellerine.beynimde, benliğimde, yüreğimde gizli hiçbirsey kalmasın,olece bil beni diye. öfkeden,acıdan şüpheden arındım, sana koştum. seni bulurum sandım, uzaklıkları aştım.adını haykırdım dağlara, yankılanan sesimi bir ben duydum. çocuk gibi kayboldum koca koca kentlerin ortasında, bi basıma yabancı yuzlere baktım. seni çagırdım gelesin diye, beni kayıp iklimlerden alıp bahara taşıyasın diye... gelmedin...
gülüşlerim yüzümde dondu, sensizlik gozyası olup aktı, yüreğim ıslandı. yıldızlara baktım, biri sensindir diye, orada da yoktun. oysa sana kosuyordum ben. içimde deli bi özlem, anlatılmaz bi aşk hasretiyle sana, kosuyordum. nerede oldugunu bilmiyordum; ama, seni bulacağıma dair umudumu büyütüyordum içimde. böyle bi sevdayı duyupda gelmemen mümkün müydü? ben anlatamasam sana, mavilerim anlatacaktı. denize bakacaktın ben, gökyuzunde ben. hani kuş konsa pencerene 'aşk,aşk' diye ötecekti. duyacaktın, yüreğin coşmuş bi ırmak gibi bana akacaktı, yüreğini dinleyip bana gelecektin... gelmedin...
şarkılar adadım sana, içinde hep sen vardın.seni yaşatmaya, sensizliğinde de yasamaya and içmiştim, yeminimi anlatan şarkılar adadım. her duyan hayran kaldı bu sevdaya, bi sen duymadın. 'duygu mesafe tanımaz' dedim, taa uzaklara bilinmez yollar haberciler saldım. şarkılarımı ezberlettim seni bulunca söylesinler diye. sana ulasacagını bilsem bi mektuba posta pulu olmaya da razıydım; ama, nasıl bi kaçış ki bu, ne bi iz bıraktın ne e bi haber. yine de gecenin ortasında, bigün kapım calar diye hep tetikte yattım. uykuları uyunmaz kıldım kendime, rüyaları görülmez. her tıkırtıda sıcradım, geleni sen sandım. sensizlik acısı yaşatır oldu beni. yediğim içtiğim özlem, sağ yanım hüzün, solumda yalnızlık. sen gelecektin, tükenecekti hepsi. ben yeniden ve hırsla sarılacaktım hayata... gelmedin...
şimdi bunca zaman sonra, seni yüreğimde hiç kimsenin dokunamayacagı biyere saklamısken ve sensizde olsa hayatın acımasız carklarında tek basıma ayakta durmaya calışırken cıkıyorsun karsıma olemi? çıkma... kal orada... gelişinin önemi yok artık. ben yine ole kabul ediyorum.
Yani Hiç Gelmedin!!!

Silinen Üye 153

Silinen Üye 153

Kapalı Hesap
:aglaa: Yorumsuz :aglaa:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Yorum için teşekkürler!..

Yasminozz

Yasminozz

Üye
belirtmemişsin ama sen yazdın herhalde

çok güzel olmuş şiir......:alkis2:

gknky i aratmıyosun yani.....:biggrin:

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Bende acılıyım aslında!!.. :)

Ama ben dışa pek vurmam!! :)

Beğendiğine sevindim!!..

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
guzel ;) keske yazilari biraz daa buyutseydin :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
oldu mu kardeşim..

Beğendiğine svindim!!..

ben_daha_yeniyim

Üye
:good: fikiss olmuş dostum

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
sağol kanka..

msw

msw

Üye
güzeeel ;)

ua_yako

ua_yako

Üye
ellerine kolllarina saglik çok fikisssss

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Aslında Söyletene Bakmak lazım..
Ama o Gelmesede olur!! :)

gknky

gknky

Üye
saol kardeşim...

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Eywallah kanka bende senin gibiyim :)

Caine

Caine

Üye
;) güzel. tbrklerr :good:

ua_yako

ua_yako

Üye
siyah rose:ehe: gknky gißiysen ask konusunda bayaa dertlisindir {sozum meclisten disari }

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Yok benim derdim aslında biteli uzun zamann oldu...

Bunlar o dönemden kalma!! :)

delimakina

Üye
eyttt süper

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...