sen git aşk bana kalsın...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
CEREN

CEREN

Üye
    Konu Sahibi
sen git aşk bana kalsın...
Her gidişine ayrı anlam yüklüyorum,yapma Allah aşkına.ya hep kal benimle söz etme gidişlerinden,yada silinsin isminde cisminde..oynama benimle dengemi bozuyorsun.aşkı yaşayacak yürek bırakmıyorsun insanda,böyle değildin sen ne oldu sana?
Bittiyse heyecanın bende bileyim."seni seviyorum"diye başlayan ve"ama"ile devam eden cümleleri duymaktan bıktım.seviyorsan seviyorsundur aması olmaz bu işin.üstelik bir cümlede ama varsa bir önceki yargının hiç bir hükmü yoktur."seni çok seviyorum"ama birlikte olmamız imkansız diyebiliyorsan eğer sevmiyorsun demektir.bahanelerin arkasına sığınma...
İnsanların hayatına sorgusuz sualsiz girip darmadağan eden sonrada hiç birşey söylemeden gitmeye çalışanlardan nefret ediyorum.böylemisin sende?gerçekten gitmekmi istiyorsun?yürekli ol biraz hadi konuş söyle gitmek istediğini iki çift sözü haketmedi mi bu aşk?yaşanılan bunca şeye hiçmi saygın yok?
Ah ben niye yanılıyorum hep?niye tam " işte bu" dediklerim sömürüyor aşkımı?biraz daha mı katı olmalıyım?biraz daha mı kapalı tutmalıyım kapılarımı?bazen bu düyadan olmadığımı düşünüyorum.bu devrin kadını değilim.oyun çeviremiyorum hesap yapamıyoru.bana ait olmayan kişiliklere bürünüp bir plan dahilinde hareket edemiyorum.
İnsanız biliyorum hepimizin zaafları var hepimiz egolarımıza boyun eğebiliyoruz.iyide hep benimi bulacak bunlar?hiçbir kaygıya yer vermeden hiçb ri hesabı düşünmeden açsaydın bana yüreğini işte o zaman görürdün bir aşkın ne kadar büyük olduğunu.sen gözlerini kapıyorsun bir sen varsın,başka hiç kimseye bakmıyorsun.herşey senin çevrende şekillenmeli,herşey sana göre düzenlenmeli.beceremiyorum kusura bakma.
Aşk tam teslimiyet ister.kendini aşkın kollarına ya bırakırsın ya bırakmazsın."bir yanım dışarda kalsın"dediğin anda aşkı boğarsın.yok edersin o güzelim duyguyu.bu yüzden hep cesurların işidir aşk.kaçışları,yalanları,aptalca oyunları kabul etmez.aşk,saf duru insanları sever kafasında bin bir tilki dönenler aşkı yaşayamaz.isteselerde yaşayamaz.arınmalısın...en saf en duru halinle dönmelisin ki yaşayabilesin aşkı.kısacası sevgilim,sana göre değil bu iş.senin yolun açık olsun bırak aşk bana kalsın...
mehmet coşkundeniz

• Beğen
Tepkiler: -efşan
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt