Semih Wesson!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Semih Wesson!
Fenerbahçe'nin kulübesinde tabanca gibi bir yıldız var! Diyarbakır'da skoru belirleyen Semih, dünkü Manisaspor karşılaşmasında da son sözü söyledi, 90+4'te zaferi getirdi...


[SIZE=+0][/SIZE]Avusturya kampında yaşadığı şanssız sakatlık sonrasında sezon başı hazırlıklarının büyük bölümünü kaçırmıştı Semih Şentürk... Tecrübeli futbolcunun rahatsızlığını gözönünde bulunduran Fenerbahçe Yönetimi, golcü arayışlarına da hız vermişti. Ligin ilk iki haftasında şans bulamayan Semih, sadece Avrupa Ligi’ndeki Sion maçının son 27 dakikasında görev almıştı. Teknik direktör Christoph Daum’un Diyarbakırspor’da ilk 11’de forma verdiği golcü oyuncu, yeteneklerini konuşturmuş ve Sarı-Lacivertliler’in son golünü kaydetmişti. Alex’in iyileşmesiyle kulübeye dönen Semih, ne kadar iyi bir futbolcu olduğunu dünkü performansıyla kanıtladı. 72’de Kazım’ın yerine oyuna dahil olan milli oyuncu, 90+4’te sahneye çıktı ve galibiyeti getiren isim oldu.
‘Önemli olan galibiyet’
Manisaspor filelerine ilk golü atan isim olan Daniel Güiza da çok mutluydu. “Önemli olan takımın kazanması” diyen İspanyol yıldız, “Çok iyi oynamadığımız söylenebilir. Önemli olan 3 puandı ve onu aldık. Hiçbir zaman havlu atmadan, aynı dirençle saldırarak golümüzü bulduk. Artık Galatasaray’ın puan yitirmesini bekleyeceğiz. Kendime herhangi bir gol sayısı belirlemedim. Ancak aynı çizgiyi sürdürmek için elimden geleni yapacağım” diye konuştu.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Semih gibi bir futblcumuzuz olduğu için takımımla gurur duyuyorum!
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
sabrına ve Fenerli oluşuna hayran olduğum bir futbolcu...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt