Semih Saygıner Porto İle Anlaştı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Semih Saygıner Porto İle Anlaştı..
Dünyaca ünlü Türk bilardocu Semih Saygıner, Portekiz'in ünlü kulübü Porto'ya transfer oluyor.



Türkiye'deki bilardo kariyerini 2007 yılının son aylarında donduran Semih Saygıner, Porto Kulübü ile prensip anlaşmasına vardı.

2003 ile 2005 yılları arasında da Porto bilardo takımının kaptanlığını yapan Saygıner, 2009 Mayıs ayında Fransa'nın Strasbourg kentinde yapılacak 3 Bant Avrupa Kulüpler Şampiyonası'nda Portekiz kulübü adına mücadele edecek.

Semih Saygıner, yaptığı açıklamada, Porto Kulübü Başkan Yardımcısı Alipio Jorge Fernandes ile görüştüğünü ve prensip anlaşmasına vardıklarını söyledi. Porto'nun yabancı oyuncu olarak kendisini transfer etmek istediğini kaydeden Saygıner, ''2007 yılının sonlarında Türkiye'deki kariyerimi dondurmuştum. Bunun çeşitli sebepleri vardı. Bundan sonraki kariyerimi yurt dışında sürdürmek istiyorum. Porto ile prensipte anlaştık ve önümüzdeki günlerde oraya giderek resmi sözleşmeyi imzalayacağım'' diye konuştu.

Porto takımında Avrupa Şampiyonası'nda mücadele edeceğini ifade eden Saygıner, ''Türkiye'yi en iyi şekilde temsil edeceğim ve başarılı olmak için elimden geleni yapacağım'' dedi.
 
qurbuz

qurbuz

Üye
böyle isimleri kaybetmemek lazım işallah portoda türkiye yi iyi temsil eder ben onun bi programda görmüştüm çok gsl oynuyor portodada böyle olmasını dilerim
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt