Semih ayrılıyor mu?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
Semih ayrılıyor mu?



Adı 'Nöbetçi golcü'ye çıkan Semih Şentürk ile Fenerbahçe'nin yollarının ayrılacağı ifade edildi..

AYKUT YILDIRIM - NTV


Fenerbahçe'de Semih Şentürk, teknik direktör Aykut Kocaman'ın gözünden düştü. Kupadaki Samsunspor maçında da kadroya giremeyen "nöbetçi golcü" yeni sezon planlamasında düşünülmüyor. Semih'in sezon sonunda ayrılmasına kesin gözü ile bakılıyor.
Semih Şentürk, Fenerbahçe taraftarının gönlünde "nöbetçi golcü" olarak taht kurdu. 2000-2001 sezonunda sarı-lacivertli takımın alt yapısına gelen, ardından A takıma yükselen golcü futbolcu, sonradan girdiği maçlarda attığı kritik gollerle Fenerbahçe'ye başarılar yaşattı.


Ancak Semih bu sezon beklentileri karşılayamadı. Mamadou Niang'ın ayrılmasından sonra teknik direktör Aykut Kocaman, sezona Semih-Bienvenu ikilisi ile başladı. Bienvenu'nün etkisiz kaldığı dönemlerde şans bulan nöbetçi golcü, takıma beklenen katkıyı yapamadı.


Ligin 24. haftasına kadar 18 maçta forma giyen, 10'unda ilk 11'de yer alan Semih, sadece 1 gol atabildi. Bunun üzerine devre arasında Moussa Sow transfer edildi.
Aykut Kocaman buna rağmen Semih'i kazanmak için yine şans verdi ama umduğunu bulamadı. Kupada oynanan son Samsunspor maçından önceki gelişmeler ise bardağı taşırdı. Teknik direktör Kocaman, play-off öncesi Semih'i kazanmak amacıyla, ilk 11'de oynatmayı düşünüyordu. Fakat nöbetçi golcü, ağrıları olduğunu söyleyerek maç öncesi son antrenmana katılmadı. Kocaman da sahaya Bienvenu'yü sürdü.
Semih'in Samsunspor maçından sonraki antrenmana çıkıp, çalışmada gösterdiği performans ise Kocaman'ı şaşırttı. Bu durum nöbetçi golcünün, tepki amaçlı olarak Samsunspor maçında oynamadığı şeklinde yorumlandı. Kocaman'ın da bu tavrı nedeniyle Semih'i kafasından tamamen sildiği vurgulandı.


Aykut Kocaman'ın nöbetçi golcüyü, yeni sezon planlamasında düşünmediği belirtildi. Semih Şentürk'ün de Fenerbahçe'yi kafasından sildiği ve sezon sonu sarı-lacivertli kulübe veda edeceği kaydedildi.
 


lolaman

lolaman

Üye
Gitmesin ya iyi adamdı severdik gollerini..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ayrılması hem Fenerbahçe adına hem de kendi adına çok yerinde bir karar olacaktır ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt