Selçuk ve Burak Konuşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Selçuk ve Burak Konuşuyor




2012/13 sezonunda 19. şampiyonluğunu kazanan Galatasaray'ın başarısında önemli payları bulunan oyuncular Selçuk İnan ve Burak Yılmaz, sezonu değerlendiriyor.

İki oyuncunun açıklamalarını canlı olarak aktarıyoruz...

ŞENOL GÜNEŞ'E TEŞEKKÜR

Burak: "Gol atmak benim için büyük bir mutluluk. Sonu da güzel olunca çok mutlu oluyoruz tabii ki. Ben kariyerimin ikinci şampiyonluğunu yaşıyorum. Antalyaspor'la Yılmaz Vural hocamla şampiyonluk yaşamıştık. Bu da ikinci oldu. Şenol hocamı da atlayamam. Benim gelişimimde katkısı büyüktür."

"HEDEFLERİM VAR"

Selçuk: "İstikrar önemli olan. Süper Lig'de 8. yılım. Hedeflerim var. 30 maç oynamaya çalışıyorum her sezon. Şu anda 29 maç oldu ligde. Buna bağlı olarak kendi kendime devamlılık sağlamaya çalışıyorum"

"SENEYE DAHA İLERİYE..."

Selçuk: "Galatasaray'a 2 sene önce geldiğimde bir önceki sezon 8. idi takım. Hocamızla birlikte bu takımı daha yukarılara çıkarmaya çalıştık. İki sezondur da şampiyonlukla bitiriyoruz ligi. Allah utandırmasın diyorum ve seneye daha da ileriye gideceğimizi düşünüyorum."

"İYİ Kİ DE G.SARAY'A GELMİŞİM"

Burak: "Galatasaray'a transferimde sorunlar olmuştu. İyi ki de Galatasaray'a gelmişim. Kıymetli bir şampiyonluk yaşadık. Taraftarlara bir mesaj vermek istiyorum. Bu goller sizinle güzel..."

RONALDO'NUN SEVİNCİNİ NEDEN YAPTI?

Burak: "Cluj maçında Ronaldo'nun sevincini yapmıştım. Çok eleştirilmiştim ama açıklık getirmek istiyorum. Cluj maçında 1-0 gerideydik. Santra olduktan sonra da rakip taraftarlar üzerimize gelmeye başladı. Ben de santra yapılırken ben de onları sinir etmek için öyle yapmayı düşündüm. Onları susturmak için, sakin olun der gibi. Sonra da inanılmaz eleştirildim. Bir daha da böyle bir sevinç yapmam heralde.
 


Üst Alt