Selçuk İnan'a ek ücret ödenecekmiş!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selçuk İnan'a ek ücret ödenecekmiş!
Galatasaray Kulübü, Selçuk İnan'a ödenecek ücret için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) ikinci bir açıklamada bulundu.

Galatasaray Kulübü, dün akşam renklerine kattığı Trabzonspor'un milli futbolcusu Selçuk İnan'a ödenecek ücret için İstanbul Menkul Kıymetler Borsası'na (İMKB) ikinci bir açıklamada bulundu.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş'den, İMKB'ye gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yer alan açıklamada, 5 yıl boyunca her sezon ödenecek 2 milyon avro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin avro ücretin yanı sıra bu tutarlara ek olarak oyuncuya 10.06.2011 tarihinde 600 bin avro ve 30.01.2012 tarihinde 600 bin avro olmak üzere toplam 1 milyon 200 bin avro daha ödeneceği, sabah yapılan açıklamada sehven bu tutarın eksik yazıldığı bildirildi.

Atakan

Atakan

Üye
Olabilir. En iyi yerli orta saha oyuncusunu yıllık 2 milyon euro'ya imza attırmanız çok zor zaten. Üstelik bonservis yok. Böyle bir oyuncuya imza parası ödenmesinde bir sakınca yok ..

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Galatasaray ın aldığı hiç bir oyuncu Fenerbahçe ye koymaz ...
Çünkü , Fenerbahçenin yaptığı bütün transferler , Galatasaray ın yaptığı transferlerde çok daha iyi ve kalitelidir . :oke:
Bknz : 2010 -2011 kadrosu ...

Ayrıyetten Türkiyenin en iyi yerli oyuncusu Emre Belezoğlu ve Gökhan Gönüldür .:oke:

ssercan

Üye
Ali kardeşim anlıyorum seni ama senin suçun değil :oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Sercan kardeşim ben de seni anlıyorum . Tabi ki senin suçun değil . :oke:

Atakan

Atakan

Üye
DiaBLoS™;3478854' Alıntı:
Galatasaray ın aldığı hiç bir oyuncu Fenerbahçe ye koymaz ...
Çünkü , Fenerbahçenin yaptığı bütün transferler , Galatasaray ın yaptığı transferlerde çok daha iyi ve kalitelidir . :oke:
Bknz : 2010 -2011 kadrosu ...

Ayrıyetten Türkiyenin en iyi yerli oyuncusu Emre Belezoğlu ve Gökhan Gönüldür .:oke:

Hangisi Alicim, Gökhan mı Emre mi :ehe

arslansem

arslansem

Üye
:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...