Selçuk: "Arda'nın gidişi beni etkilemişti"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Selçuk: "Arda'nın gidişi beni etkilemişti"
Spor Toto Süper Final'i lider tamamlayan Galatasaray'da kazanılan şampiyonluğun en önemli mimarlarından olan Selçuk İnan, geçen yaz Atletico Madrid'e transfer olan Arda Turan'dan sonra boşluğu düştüğünü itiraf ederken takımdaki uyumla bunu çabuk atlattığını söyledi.

Kulübün resmi televizyon kanalına konuk olan Selçuk İnan, "Arda, benim çok iyi arkadaşımdır hatta kardeş gibiyiz. Futbolculuğunu konuşmaya bile gerek yok herkes onun ne kadar iyi bir oyuncu olduğunu biliyor. Ben Galatasaray'a gelmeden önce her zaman buraya gelmemi istiyordu. Geldiğim zamanda hep beraberdik. Ancak onun hedefleri, planları daha farklıydı. Ona her zaman destek olduk. İstememe rağmen gitmesi gerektiğini söylemiştim." ifadelerini kullandı.

Bu sezon özellikle frikiklerdeki ustalığıyla dikkat çeken Selçuk, Hagi ile kıyaslanmaktan onur duyduğunu belirterek, "Frikiklerde çok ince hesaplar yapmanız gerekiyor. Barajda duran insan uzun mu kısa mı, hangisinin üzerinden vurmak gerekiyor? Özellikle kısa mesafelerde topu barajın üzerinden kaleye göndermek zorlaşıyor. Farklı bir vuruş gerekiyor. Bu konu da bana göre Hagi bir efsane. Onunla kıyaslanmak bile bana gurur verir." şeklinde konuştu.

Yıldız oyuncu, Fatih Terim'in çok büyük bir başarıya imza attığını söyleyerek, "Bu sene takıma 10 yeni isim katıldı. İlk kez beraber oynayan bir takımla şampiyon olmak gerçekten zor. Sahada, kimin ne istediğini ne düşündüğünü bilmek zorundasınız. Fatih Hocam ve ekibi gerçekten büyük iş başardı." dedi.

Selçuk İnan, bu sezon ligde görev aldığı 39 maçta 13 gol kaydetti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt