Selçuk Aragones'i rahatlattı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Selçuk Aragones'i rahatlattı

Fenerbahçe'ye Selçuk'tan iyi haber geldi. Dün sakatlanan Sarı-Lacivertli futbolcunun çekilen Mr'ında önemli bir sorunu olmadığı belirlendi ve Çarşamba günü Partizan'a karşı oynayabileceği öğrenildi.
Maldonado'nun formsuz, Deniz'in de antrenmanlara yeni başlaması nedeniyle Selçuk'un sakatlığını çok önemseyen teknik direktör Luis Aragones'in, Mr sonucundan sonra rahat bir nefes aldığı belirtildi.
Aragones'in Çarşamba günü Partizan karşısına MTK maçlarındaki onbiri görevlendireceği ifade edilirken, İspanyol hocanın rakibin maç kasetlerini izlemekle yetinmeyip, Partizan'ı izleyen antrenör Önder Özen'den çok ayrıntılı bir rapor aldığı ayrıca Atletico Madrid'in analiz ekibinden de Sırp ekibiyle ilgili bilgi topladığı öğrenildi.
Aragones'in oyuncularıyla yaptığı toplantıda Partizan'ın MTK'dan daha güçlü bir ekip olduğunu ve Belgrad'taki maç gol yememeye dikkat etmeleri gerektiğini vurguladığı öğrenildi
Sarı-Lacivertlilerin MTK maçlarındaki yıldız futbolcusu Kazım da Partizan'ı eleyerek, Şampiyonlar Ligine katılmak istediklerini söyledi. Kazım, Fenerbahçe Gazetesine verdiği röportajda " Geçen sene tadı damağımızda kaldı. Sanki güzel bir yemek yedikten sonra ağzınızda güzel bir tat kalması gibiydi. Açıkçası doyamadık. Şu anda hocamızın dikkat çektiği gibi Şampiyonlar Ligi bizim için çok önemli. İyi takımlara karşı elimizden gelen mücadeleyi vererek, gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyor, kendimizi o arenada göstermek istiyoruz" dedi.
Öte yandan İngiliz basını Fenerbahçe'nin gözden çıkardığı Ganalı oyuncu Stephan Appiah'a İngiltere premier ligi takımlarından West Ham'ın talip olduğunu iddia ederken, Sarı-Lacivertli yöneticiler kendilerine resmi bir teklifin gelmediğini belirttiler.



ligtv
 


YsF_90

YsF_90

Üye
iyi çok şükür sadece aragones i değil hepimizi rahatlattı selçuk. teşekkürler haber için.
 
schumici

schumici

Üye
valla son habere göre maldonado 11deymiş. elimizde kaldı o zaman
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt