Tuba.Erva
Üye
-
Konu Sahibi
-
şeker hoşqeldnmerhaba aranıza yeni katıldım bıraz acemıyım de..desemde ınanmayın
sıteye melodılere bakarken uye olmustum..sonra üye adımı ne sıfremı unuttum gırmedım bir süre derken gmail kutumu karıstırırken bır gıreyım dedım cunku sıfremı hatırlamıstım.
tam gırcem bırde ne olsun hata verdı derken yenı uyelık aldım..
konuları gezerken bır arkadasın konusuna rasladım..destek verıp tesekkür eden herkese tesekkürler tuba_erva vs vs...dedım bu benım profıl ve tekrar sıteye gırdım..ortamı cok sevdım
site cok dost canlısı..acıkcası sivri dilli oldugum ıcın cogu sıtede olay yaratan ben burayı cok sevdım..sizi cok sevdım
kendımden bahsedeyım..21 senelik tuba ben..
sınav sıstemınden össden nefret edıyorum..okey oynamayı sevıyorum bırde matematıgı =)
sımdılık bukadar sorularınız gelırse cevaplarım =)
şeker hoşqeldn
sen matrax mı dinliyon yoksamm
herhnqi bi sorun olursa yrdmcı olmaya çalışırız kuzu hoşqeldn tekrar pınar ben 18 yıllk
her zmn yawrumevet dınlıyodum bır ara cok mu bellı ettımmemnun oldum tekrar zaten ılk yardımı sen yaptn profılde bılgı vererek
hıcbıseyde kacmıyo he..komedı dükkanı da takılıyorz sankıher zmn yawrum
evt belli ettin bn de dnleyiciydm bi aralar anladm
hosbulduk tesekkür ederımhoşgeldin
teğmende oldun nice rütbelere
oow hastasıyımmhıcbıseyde kacmıyo he..komedı dükkanı da takılıyorz sankı
oow hastasıyımm
bak Halil qeldi o da bizden lyszede
lys den kaçan maxi ye geliyomor çatı gibi oldu ya
hosbulduk tesekkür ederımsenı gecmek dılegı ıle rütbede
ben sayısalcıyım matematık hastasyım ama fenı sevmıyorum öyle bsey haftaya fen2den sınava gırcem..yarımaganı söve söve cıkcamhosgeldın tugba bene kendımı tanısıtrayım sıtenın en sıvrı dıllı sureklı ceza puanı yıyenı senınle bı ıkılı olusturursak kımse kovamaz bızı bu forumda cok yalnız kalıodum ıyı ettın geldınde siteye uyelık asman bayaa ezıyetlı olmus
bu arada sınaw sıstemınden nefret edıom ama matematıgı sewıom demısısn nasıl iş bu ya matemetıgı yapan bırı sınaw sıstemını takmaz kı
cekıyor demekkılys den kaçan maxi ye geliyomor çatı gibi oldu ya
hosbulduk saolhoş geldin
cekıyor demekkı
--------------- Ekleme ---------------
hosbulduk saol
ya ama gülceksınız ama ben fen 2 görmedım hayatımda hıc nasıl bıseyaynen
Halil ve ben de sayısalcıyz malesef
27 hazirandaki fen zıkkımını ay pardon fen sınavını bekliyorz
aynen
Halil ve ben de sayısalcıyz malesef
27 hazirandaki fen zıkkımını ay pardon fen sınavını bekliyorz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?