iyavuzoz Üye umitgul18' Alıntı: Forum sapıttı ya büyük d yapıyorum küçük d oluyor Genişletmek için tıkla ... büyük d kullanma küçük kullan :d daha güsel - - - Eklendi - - - ama senin zevklerine karışamam - - - Eklendi - - - di mi
umitgul18' Alıntı: Forum sapıttı ya büyük d yapıyorum küçük d oluyor Genişletmek için tıkla ... büyük d kullanma küçük kullan :d daha güsel - - - Eklendi - - - ama senin zevklerine karışamam - - - Eklendi - - - di mi
Haluk. Üye umitgul18' Alıntı: Beyler gırgır ortamlarını severim. Gereksizlerdeki ortama yani aranıza umarım kabul edersiniz. Adım Ümit Genişletmek için tıkla ... Merhaba ümit aramiza hos geldin.
umitgul18' Alıntı: Beyler gırgır ortamlarını severim. Gereksizlerdeki ortama yani aranıza umarım kabul edersiniz. Adım Ümit Genişletmek için tıkla ... Merhaba ümit aramiza hos geldin.
Enes Üye umitgul18' Alıntı: Beyler gırgır ortamlarını severim. Gereksizlerdeki ortama yani aranıza umarım kabul edersiniz. Adım Ümit Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin
umitgul18' Alıntı: Beyler gırgır ortamlarını severim. Gereksizlerdeki ortama yani aranıza umarım kabul edersiniz. Adım Ümit Genişletmek için tıkla ... aleykum selam hoşgeldin