Selamlar Arkadaşlar bi yardım 6300

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Marasov46

Marasov46

Üye
    Konu Sahibi
Selamlar Arkadaşlar bi yardım 6300
6300 telefonum var versiyon yükselttim ama dil değişti ingilizce oldu türçe nasıl yapalım

yusufucan

yusufucan

Üye
6300 telefonum var versiyon yükselttim ama dil değişti ingilizce oldu türçe nasıl yapalım

dostum Versiyon kaçı yükledin.En son Versiyon olarak 6.01 var.Ondada türkce DiL Mevcut Bir daha dene İstersen...

yusufucan

yusufucan

Üye
benimkinin yeni versyonu varmı ya??

Vardır vardırda Boşuna Yükleme Türkçe dil desteği yok :D:D bi abiye zorla attım o istememişti :D ben zorla atmıştım şimdi ingilizce Kullanıyor..ingilizceninde i sinden Anlamıyor :D:D:D Yeni Telefon Alıcak artık

qwertycuma

qwertycuma

Üye

Vardır vardırda Boşuna Yükleme Türkçe dil desteği yok :D:D bi abiye zorla attım o istememişti :D ben zorla atmıştım şimdi ingilizce Kullanıyor..ingilizceninde i sinden Anlamıyor :D:D:D Yeni Telefon Alıcak artık

WALLA galiba ben teli ezberledim ingilizce kullanınca anlıyorum ama turkçede olmalı satarken sorun çıkaraır

yusufucan

yusufucan

Üye
WALLA galiba ben teli ezberledim ingilizce kullanınca anlıyorum ama turkçede olmalı satarken sorun çıkaraır

Evet Satmaya Karşı problem olabilir Adam dicek Bunun Türkçe Versiyonu nerde Diye..:))) onun için türkçe DiL yükleme Var forumda..Oradan Çözebilirsin...

toprakumit

toprakumit

Üye
Nemesis programı ile versiyonu tekrardan atmayı dene :ok2:

Ama dikkat et yüklediğin nokiasoftware türkçe desttekli olsun :spr

exxelanss

Üye
arkadaşlar sorunu çözemediyseniz yardımcı olayım
nokıanın sitesinde türkçe 6300 6,01 versiyon mevcut

astiluscash

Üye
arkadaslar 6300 ın dıl sorununu cozemedım yardımcı olurmusunuz nokıanın tr dıllı sıtesınınlınkını yazarsanız ıı olur :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt